上一頁下一頁
發新話題

其實男人係公司廁所打飛機係咪好common ? updated

收藏  |  訂閱
118  21.5k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-9 10:50 發表 查看引用來源
我又出現番la最近真係好黑仔,病左幾次仲入埋院(唔係新冠),新一年淨係希望身體健康
話說上個月不斷病,幸好身邊朋友都好關心我,我發燒無藥,就有人問洗唔洗買藥上黎俾我,又有人幫我嗌外賣,或者陪我睇醫生送我入院之類
呢幾日叫做 ...
如果係公司沖涼格都會
但廁所就唔會
病好了嗎?

應該就唔會係COMMON 喇,又唔係衛生。BTW,要小心身體,呢排個肺炎又勁番
引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-9 10:50 發表 查看引用來源
我又出現番la最近真係好黑仔,病左幾次仲入埋院(唔係新冠),新一年淨係希望身體健康
話說上個月不斷病,幸好身邊朋友都好關心我,我發燒無藥,就有人問洗唔洗買藥上黎俾我,又有人幫我嗌外賣,或者陪我睇醫生送我入院之類
呢幾日叫做 ...

試過更衣室見條潤餅向住我呢位大叔 CHOK 佢條嘢 (比例上幾大枝嘢), 佢打機之餘係咪同性性騷擾 ?  

睇黎好2極,一派覺得好common,一派覺得好污糟唔會咁做

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2022-1-9 17:30 發表 查看引用來源
公司廁所打J
佢比你引到都幾緊火
我就未試過係公司打J
影閃卡就試過
我後尾問番佢,係咪成日係公司打飛機?
佢直接話係丫,如果唔係做咩搵我sex chat

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2022-1-10 07:42 發表 查看引用來源
應該就唔會係COMMON 喇,又唔係衛生。BTW,要小心身體,呢排個肺炎又勁番
講起肺炎就嬲,而家返工每72小時要撩1次鼻,真係撩到鼻都爛

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-10 11:11 發表 查看引用來源
睇黎好2極,一派覺得好common,一派覺得好污糟唔會咁做
廁所乾淨嘅,一次半次冇所謂嘅
題外話:
其實我都唔明殘廁都好污糟,搞得都唔舒服,但又好多人試,當然係刺激嘅,但搞嘢梗係要衛生舒服㗎啦。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-10 11:17 發表 查看引用來源
講起肺炎就嬲,而家返工每72小時要撩1次鼻,真係撩到鼻都爛
咁我幫你撩妹妹,舒服好多架,哈哈

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-10 11:16 發表 查看引用來源
我後尾問番佢,係咪成日係公司打飛機?
佢直接話係丫,如果唔係做咩搵我sex chat
同我sex chat 下.....睇下係米咁勁引到人去打J😆

DELETE DELETE DELETE DELETE DELETE DELETE

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆