上一頁下一頁
發新話題

其實男人係公司廁所打飛機係咪好common ? updated

收藏  |  訂閱
118  21.5k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-10 11:11 發表 查看引用來源
睇黎好2極,一派覺得好common,一派覺得好污糟唔會咁做
試過一次,過一次老婆喺佢公司廁格,全裸同我 cam  sex,所以焗住喺廁所打J

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-10 03:11 發表 查看引用來源
睇黎好2極,一派覺得好common,一派覺得好污糟唔會咁做
咁當然係個私人又乾淨既地方好啦

我前幾日先撩完,D檢測姐姐求其隊入去,勁痛LAW
引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-10 11:17 發表 查看引用來源
講起肺炎就嬲,而家返工每72小時要撩1次鼻,真係撩到鼻都爛

呢個真係幾過隱...我周不時都同女女咁玩
引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-1-10 14:26 發表 查看引用來源

試過一次,過一次老婆喺佢公司廁格,全裸同我 cam  sex,所以焗住喺廁所打J

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-10 11:16 發表 查看引用來源
我後尾問番佢,係咪成日係公司打飛機?
佢直接話係丫,如果唔係做咩搵我sex chat
個人習慣,有D要純為出火幾分中,有D要享受過程慢慢搞,kY加av,玩成個中

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-1-10 14:26 發表 查看引用來源

一定好好玩,可惜我女人無呢方面嘅情趣😣

會架 有時同人傾甜水 傾傾下想要
會入去打下😜

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2022-1-11 08:02 發表 查看引用來源
我前幾日先撩完,D檢測姐姐求其隊入去,勁痛LAW
我係俾錢係私家撩,好溫柔,係少少唔舒服
強檢個d真係勁痛

回覆 38# miyeebb 的帖子

強檢個D 係硬來
撩完痛左陣先好返😭

回覆 38# miyeebb 的帖子

我都發現間間唔同手勢,呢幾日變左做強檢,撩第二間都唔痛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆