上一頁下一頁
發新話題

其實男人係公司廁所打飛機係咪好common ? updated

收藏  |  訂閱
118  21.5k

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2022-1-13 07:14 發表 查看引用來源
強檢個D 係硬來
撩完痛左陣先好返😭
強檢個d咁多人,鬼得閑慢慢黎,都做到麻木哂

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2022-1-13 07:50 發表 查看引用來源
我都發現間間唔同手勢,呢幾日變左做強檢,撩第二間都唔痛
同打針抽血一樣,睇手勢

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-12 00:21 發表 查看引用來源

一定好好玩,可惜我女人無呢方面嘅情趣😣
咁你夏天祼睡,佢可以忍到幾多晚?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-13 13:57 發表 查看引用來源
同打針抽血一樣,睇手勢
如果我幫你撩,咁我可能覺得好舒服呢!

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-1-13 14:14 發表 查看引用來源
咁你夏天祼睡,佢可以忍到幾多晚?
認真,佢真係可以唔要性呢樣嘢,我都有懷疑佢係咪性冷感😣

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-13 20:03 發表 查看引用來源

認真,佢真係可以唔要性呢樣嘢,我都有懷疑佢係咪性冷感😣
咁要努力啲搞掂細妹啦!😉

我都覺,嚟緊仲要檢兩次,唉.....
引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-13 13:57 發表 查看引用來源
同打針抽血一樣,睇手勢

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-9 10:50 發表 查看引用來源
其實男人係公司廁所打飛機係咪好common ?

想當年做細果陣坐partition office, 有男同事走過o黎傾o野
佢企我旁邊正好對住佢褲襠, 俾我聞到陣味, 一定唔會有錯

另一個, 唔係身在現場, 係一個男性朋友吹水果陣佢自己講o既,
佢話公司有條女好索, 成日𥄫人, 間中會忍唔住入廁所chok chok chok

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-12 18:42 發表 查看引用來源
我係俾錢係私家撩,好溫柔,係少少唔舒服
強檢個d真係勁痛
哈哈哈你都識講係"強" 啦, 俾人強梗係會痛

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-14 08:16 發表 查看引用來源

想當年做細果陣坐partition office, 有男同事走過o黎傾o野
佢企我旁邊正好對住佢褲襠, 俾我聞到陣味, 一定唔會有錯

另一個, 唔係身在現場, 係一個男性朋友吹水果陣佢自己講o既,
佢話公司有條女好索, 成日𥄫 ...
果然專家,咁都聞到!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆