上一頁下一頁
發新話題

其實男人係公司廁所打飛機係咪好common ? updated

收藏  |  訂閱
118  21.5k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-1-17 16:55 發表 查看引用來源

其他人我就唔知,我老婆佢都接受,尤其是當佢頂唔順嘅時候,佢會主動提出要咁做
就係咁囉 🙃
插到頂唔順果陣真係會超想含對方支嘢, 好想佢射我一嘴一面都係精 😋😋
最冧最舒服果D moment 會吐返落掌心捽到一面都係, 然後啜手指, 再啜啫啫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-17 17:27 發表 查看引用來源

就係咁囉 🙃
插到頂唔順果陣真係會超想含對方支嘢, 好想佢射我一嘴一面都係精 😋😋
最冧最舒服果D moment 會吐返落掌心捽到一面都係, 然後啜手指, 再啜啫啫 ...
好有征服感,你大王就正啦!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-17 17:27 發表 查看引用來源

就係咁囉 🙃
最冧最舒服果D moment 會吐返落掌心捽到一面都係, 然後啜手指, 再啜啫啫 ...
拿了我們的‘聽天由命自然避孕法’ 還那麼享受…
我的版權費呢?
至少也該請我們吃一頓大餐吧😋

引用:
原帖由 katieW 於 2022-1-17 17:54 發表 查看引用來源

我的版權費呢?
原來呢個係K姐嘅首創方法!

引用:

就係咁囉 🙃
原來我老婆同師姐嘅諗法完全係一樣

回覆 71# 蛇貴妃 的帖子

成件事好激烈睇AV咁🤤🤤

引用:
原帖由 katieW 於 2022-1-17 17:54 發表 查看引用來源

我的版權費呢?
"我們"? 叫埋你老公?
食個飯冇問題, 問題係用咩理由約人先?
唔通話為o左多謝你教我地體外射囉喎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-18 10:07 發表 查看引用來源

"我們"? 叫埋你老公?
食個飯冇問題, 問題係用咩理由約人先?
唔通話為o左多謝你教我地體外射囉喎
有個好聽啲嘅名架!😉

引用:

我的版權費呢?
係醫護人員既角度,必須講體外射係無避孕效果

你地繼續吹水,我呢排努力返工賺錢中,得閑會上黎望下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆