上一頁下一頁
發新話題

其實男人係公司廁所打飛機係咪好common ? updated

收藏  |  訂閱
118  21.5k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-18 19:00 發表 查看引用來源
係醫護人員既角度,必須講體外射係無避孕效果
知道的
只是測試一下自己跟小孩的緣份了吧 其次是老公也鍾情於在口裡或者是臉上完事...
我們是清楚知道 一旦懷孕有了小孩 也完全應付得來 不會一下子打亂現事的生活 才用這個方法
對於完全不想要小孩的夫妻或者情侶 我也絕對不會贊同這種以為射在其他地方就可以避孕的思維
更不會向他們建議

引用:
原帖由 katieW 於 2022-1-19 13:58 發表 查看引用來源

知道的
只是測試一下自己跟小孩的緣份了吧 其次是老公也鍾情於在口裡或者是臉上完事...
我們是清楚知道 一旦懷孕有了小孩 也完全應付得來 不會一下子打亂現事的生活 才用這個方法
對於完全不想要小孩的夫妻或 ...
每次都係口裡或者面上?

好有畫面.好正...

我試過女女係我射完之後.再沾少少係手指,拉絲出黎..再啜自己手指...邊啜邊揸自己個波..
睇到佢甘樣..又開始硬..再黎多Q
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-17 17:27 發表 查看引用來源

就係咁囉 🙃
插到頂唔順果陣真係會超想含對方支嘢, 好想佢射我一嘴一面都係精 😋😋
最冧最舒服果D moment 會吐返落掌心捽到一面都係, 然後啜手指, 再啜啫啫 ...

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-19 14:12 發表 查看引用來源
每次都係口裡或者面上?
十有八九吧 除了偶爾他忍不住

引用:
原帖由 katieW 於 2022-1-19 17:16 發表 查看引用來源

十有八九吧 除了偶爾他忍不住
佢反而唔鐘意內射?

回覆 1# miyeebb 的帖子

公司一定唔會,被發現就大件事

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-19 17:24 發表 查看引用來源
佢反而唔鐘意內射?
也許吧
一邊讓他射一邊給他口交 好像更舒服
而且他喜歡看著他的精液被吞下去

引用:
原帖由 katieW 於 2022-1-19 18:56 發表 查看引用來源

也許吧
你對佢真係好!

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-19 18:57 發表 查看引用來源
你對佢真係好!
你的回覆也太快了吧

引用:
原帖由 katieW 於 2022-1-19 18:56 發表 查看引用來源

也許吧
你哋第一次做就已經係咁?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆