雛妓接客8日就中招,高峰两日八客

收藏  |  訂閱
17  8.2k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-1-16 13:15 發表 查看引用來源
佢係做左8日,有两日高峰八個客,即起碼做廿件,玩得2600PTGF,梗射隻子宮,我都係廿Q左右就中招
真係扑嘢多過食飯.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-1-15 07:40 發表 查看引用來源
40070394我68歲同30年前15歲鸡舐私處4007039540070396
而家死能剩能舐閪,舐好耐,要用舐陰膜的鸡先俾舐
好能贵
淘宝連運費十文塊
顺買多廿條尿片裤(無辦法,濑尿,女人姨妈褲薄的,成人尿片厚)所以玩可能如我後遺

之前萬寧尿 ...
隔住件口交膜尼乃,冇咁過癮果喎.

引用:
原帖由 totowai 於 2022-1-16 22:30 發表 查看引用來源
真係扑嘢多過食飯.
套套不爽? 新型避孕凝胶来了:美国食品和药物管理局只批准Phexxi作为一种避孕药使用。但Evofem公司称,这种凝胶还可以降低淋病和衣原体感染的风险有效 还能预防性病

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-1-18 07:58 發表 查看引用來源
套套不爽?40070743新型避孕凝胶来了:美国食品和药物管理局只批准Phexxi作为一种避孕药使用。但Evofem公司称,这种凝胶还可以降低淋病和衣原体感染的风险。有效 还能预防性病 ...
普通H K為廿元
大陸最平两文 ,但药房下架,避孕低,只係滅菌
新品都係廿文,不過美元

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-1-18 07:58 發表 查看引用來源
套套不爽?40070743新型避孕凝胶来了:美国食品和药物管理局只批准Phexxi作为一种避孕药使用。但Evofem公司称,这种凝胶还可以降低淋病和衣原体感染的风险。有效 还能预防性病 ...
呢隻嘢,有咗好耐.
唔知香港有冇得賣,如果有,買尼當情趣玩具咁玩,都幾過癮.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-1-18 08:14 發表 查看引用來源
普通H K為廿元40070744,
大陸最平两文40070746,但药房下架,避孕低,只係滅菌
新品都係廿文,不過美元40070745
當佢 ky 咁用,平,靚,正.

引用:
原帖由 totowai 於 2022-1-18 15:47 發表 查看引用來源
呢隻嘢,有咗好耐.
唔知香港有冇得賣,如果有,買尼當情趣玩具咁玩,都幾過癮.
真正美國隻嘢先可以正式药房賣,其他都係網購,効用低,兼用得多的西药唔得,所以大陸個的中药,蛇床子,蘆薈凝膠,以前啫喱,發泡,而加用凝膠咪以前廟亍鸡帶子宮帽,塞棉花,而家凝膠咪封閪口,唔用啫喱,發泡,栓劑流晒,凝膠封閪一個鐘有効

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-1-18 18:59 發表 查看引用來源
真正美國隻嘢先可以正式药房賣,其他都係網購,効用低,兼用得多的西药唔得,所以大陸個的中药,蛇床子,蘆薈凝膠,以前啫喱,發泡,而加用凝膠咪以前廟亍鸡帶子宮帽,塞棉花,而家凝膠咪封閪口,唔用啫喱,發泡,栓劑流晒,凝膠封 ...
以前避孕,靠哂女人.
而家人人戴套,大家安心.

前往最後回覆