小弟岩岩聽到 , 話只有男人被肛交先會有高潮 , 女人唔會有 ... 係咪真架???!!!

收藏  |  訂閱
19  6.4k

小弟岩岩聽到 , 話只有男人被肛交先會有高潮 , 女人唔會有 ... 係咪真架???!!!

我聽到 , 有人話因為男人被肛交既話 , jj可能係大腸壁頂到前列線 , 咁樣肛交先會有高潮 ...

女人連前列線都無 , 根本唔會有高潮 , 係咪真架???

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-1-14 15:37 發表 查看引用來源
我聽到 , 有人話因為男人被肛交既話 , jj可能係大腸壁頂到前列線 , 咁樣肛交先會有高潮 ...

使唔使一齊試下

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-1-14 15:37 發表 查看引用來源

我剩係知我塞肛塞去sp菊花
塞完之後好似開左佢個淫制
唔即刻diu佢佢妹妹會係咁標水
多到會滴出黎
通常塞完肛塞佢即刻要我diu
仲話肛塞加埋條鳩佢勁high

引用:

大半年前開始嘗試肛交 到現在應該不足十次
沒有試過高潮 可能你說得對 身體構造問題
但如果女生被進入肛門的同時 又受著其他地方的刺激 情況可能不一樣吧?
快感倒是有一點點 都是精神上的居多 和一點穌麻的感覺 跟性交是兩回時 是挺有趣的
前提是順利通過他進入和剛開始時疼痛的考驗

引用:
原帖由 katieW 於 2022-1-21 12:15 發表 查看引用來源

大半年前開始嘗試肛交 到現在應該不足十次
沒有試過高潮 可能你說得對 身體構造問題
但如果女生被進入肛門的同時 又受著其他地方的刺激 情況可能不一樣吧?
快感倒是有一點點 都是精神上的居多 和一點穌麻的感覺  ...
冇試過用玩具兩穴齊插咩?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-21 12:17 發表 查看引用來源
冇試過用玩具兩穴齊插咩?
家裡不會有那些玩具啦

引用:
原帖由 katieW 於 2022-1-21 12:50 發表 查看引用來源

家裡不會有那些玩具啦
咁可以買架嘛,增加情趣好平常!

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-21 12:51 發表 查看引用來源
咁可以買架嘛,增加情趣好平常!
老公不會贊同的 感覺太放蕩
但其實也沒關係 雖然肛交主要是為他的滿足 他也不至於一開始便硬來
總會先在另一個洞洞裡面遛一會的 也會試圖用手幫我 雖然礙於姿勢所以作用不太大...
但這個心意勝過任何塑膠玩具

引用:
原帖由 katieW 於 2022-1-21 13:06 發表 查看引用來源

老公不會贊同的 感覺太放蕩
但其實也沒關係 雖然肛交主要是為他的滿足 他也不至於一開始便硬來
總會先在另一個洞洞裡面遛一會的 也會試圖用手幫我 雖然礙於姿勢所以作用不太大...
但這個心意 ...
你真係好,做你男人真係幸福!😊

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-21 13:22 發表 查看引用來源
你真係好,做你男人真係幸福!😊
過獎了
別說是他 我這種迂腐小女人也認同自己身上的小洞洞 只有老公的身體才能進入
婚前堅持不要性行為 婚後也不想用買回來的東西插進去 我喜歡將自己預留給他 完完全全交給他

所以啊 我說肛交是心靈上的興奮 更勝於普通的性交
因為需要趴下來 雙手將屁股的兩團肉拉開 那個最最最私密的地方 呈現出來給人看到
不管做了多少次 還是有點害羞的 但這樣毫無保留地公開自己給所愛的人
那個滋味很難形容給你聽...

唯一不好的地方 就是不敢做太頻密 以免日後會失禁 想想都嚇死人了
還有就是進去開始一兩分鐘內的疼痛 確實有點可怕

前往最後回覆