上一頁下一頁
發新話題

歡迎得閒無聊吹下水!

收藏  |  訂閱
2.3k  51.5k

引用:
原帖由 安琪冰 於 2022-7-6 15:02 發表 查看引用來源

人夫最大嘅決點係無時間😓😓😓😓
但睇黎。。。你所要既野。。。似係鐵達尼號式戀愛時間
但相處長左會唔會又死GA?

人夫係就係無時間....但清楚互雙要D咩掛
長陪唔等於令你開心?

(個人見解。。。無意得罪)

引用:
原帖由 安琪冰 於 2022-7-6 15:01 發表 查看引用來源

其實最主要係要有時間呀!
時間係好重要!
咩野關係都好, 真係要用心同時間去經營

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2022-7-6 03:09 PM 發表 查看引用來源

咩野關係都好, 真係要用心同時間去經營
絕對係….😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-7-6 03:07 PM 發表 查看引用來源

但睇黎。。。你所要既野。。。似係鐵達尼號式戀愛時間
但相處長左會唔會又死GA?

人夫係就係無時間....但清楚互雙要D咩掛
長陪唔等於令你開心?

(個人見解。。。無意得罪) ...
唔關事喎!我覺得大家夾到時間,咁果段時間就只有大家!

引用:
原帖由 安琪冰 於 2022-7-6 03:15 PM 發表 查看引用來源

絕對係….😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨
無時間真係唔可以….

我又未試過喎...
''夾到時間,咁果段時間就只有大家''
WORK 唔 WORK GA....

稍微似係咁既FEEL 既...落酒吧...但我唔飲酒

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-7-6 03:29 PM 發表 查看引用來源
我又未試過喎...
''夾到時間,咁果段時間就只有大家''
WORK 唔 WORK GA....

稍微似係咁既FEEL 既...落酒吧...但我唔飲酒
完全唔係係咁講囉

引用:
原帖由 安琪冰 於 2022-7-6 15:18 發表 查看引用來源

無時間真係唔可以….
聽過一d女性網友講 , 個男人成日話自己好忙, 又或者講老婆昅到實 , 覆唔到 v7 或whatsapp , 經常一整日失聯..........

其實要覆幾隻字有幾難, 我又唔信條友會忙到全日唔去廁所, 打10幾條字都唔洗1分鐘啦..........冇時間就未玩E個遊戲啦

但更重要就係之前未食到時, 又總會有少少時間喎

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2022-7-6 03:57 PM 發表 查看引用來源

聽過一d女性網友講 , 個男人成日話自己好忙, 又或者講老婆昅到實 , 覆唔到 v7 或whatsapp , 經常一整日失聯..........

其實要覆幾隻字有幾難, 我又唔信條友會忙到全日唔去廁所, 打10幾條字都唔洗1分鐘啦.......... ...
係囉!所以….只係呃蝦條食

引用:
原帖由 安琪冰 於 2022-7-6 16:01 發表 查看引用來源

係囉!
有D人時間真係唔多, 而且一回家又真係會比老婆昅到實.......

但佢地因為工作地點 同 居住兩個人都好順路

所以每個星期都可以有幾日一齊收工, 一齊搭車, 短聚30分鐘
有時更可以一齊食早餐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆