上一頁下一頁
發新話題

我嘅新衫仔去cosplay party

收藏  |  訂閱
42  16.4k

唔用乳貼更好

去邊個cosplay party 我又參加

回覆 1# Pinkybinbin 的帖子

吳好貼乳貼,禁先最靚

呢件衫?又遮得幾啱位?

引用:
原帖由 Pinkybinbin 於 2022-1-19 02:01 發表 查看引用來源
貪得意買咗呢件衫,有D緊同透,如果去朋友cosplay party (到時會貼乳貼)會唔會太sexy?(未敢問老公住)
有冇全套睇?

附件

好想啜,舔,咬,揸,,,,可以嗎?🥰🥰

多謝你哋reply😚我係去我frd一個主題‘復古’party,所以應該著返件褸好D,至於乳貼,唔貼粒lin好透同好易凸起,所以仲諗緊貼唔貼,定係有件褸遮住就可以

超級SEXY,仲唔引死人咩
引用:
原帖由 Pinkybinbin 於 2022-1-19 02:01 發表 查看引用來源
貪得意買咗呢件衫,有D緊同透,如果去朋友cosplay party (到時會貼乳貼)會唔會太sexy?(未敢問老公住)

引用:
原帖由 Pinkybinbin 於 2022-1-20 02:35 發表 查看引用來源
多謝你哋reply😚我係去我frd一個主題‘復古’party,所以應該著返件褸好D,至於乳貼,唔貼粒lin好透同好易凸起,所以仲諗緊貼唔貼,定係有件褸遮住就可以 ...
咁除咗褸咪好正!😉

引用:
原帖由 Pinkybinbin 於 2022-1-20 02:35 發表 查看引用來源
多謝你哋reply😚我係去我frd一個主題‘復古’party,所以應該著返件褸好D,至於乳貼,唔貼粒lin好透同好易凸起,所以仲諗緊貼唔貼,定係有件褸遮住就可以 ...
褸啦,若隱若現~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆