普普通通的秘密情人(歡迎大家分享)

收藏  |  訂閱
25  76.6k

引用:
原帖由 osama09 於 19/1/2022 08:51 發表 查看引用來源
在自己圈內女性朋友,除左有特別注重家庭及老公。大家傾密計時,原來大家都有秘密情人。有丝女性朋友30尾,喜歡找20多歲後生仔,有些女牲朋友呻年近60歲,想出去玩都難找到合適。大部份中年女仕,都想找些刺激。
我自己幸運,識到 ...
工作上都識到好多女性,好多都有過親密關係,不過真係喺度食就唔巧喺度食喇😬

引用:
原帖由 moliu1 於 19/1/2022 13:42 發表 查看引用來源

喺度食就唔巧喺度食 係點解?
即係喺度揾飯食,就唔巧喺度揾女食喇,一個就好地地,如果心思思又想喺公司入面揾第二個就好麻煩,穿咗出嚟就大家都好尷尬。

而且如果同人分咗手大家面左左,仲要兩個嘅話就超級面左左,咁留唔留啲公司度好呢?

如果咁啱係同一team就更加多事,有同其他男女同事有交流分分鐘都會有機會俾對方睇到,令對方妒忌或者唔中意,到時如果唔識handle就超大件事,師兄諗下,返緊工要氹情人,咁你返工好定氹佢好?😬

引用:
原帖由 osama09 於 19/1/2022 15:31 發表 查看引用來源

雖然我識個Sp在工作上,我是做兼職,已經走左了,所以唔會有尷尬場面。
咁就某問題啦,長食長有,會掛字添😬

引用:
原帖由 moliu1 於 19/1/2022 15:39 發表 查看引用來源

你岩呀
點解人妻可以有咁多個? 好得閒?
女人肯打開雙腳,大把人排隊啦,仲要係人妻,咁有情趣,忙個不亦樂乎啦😬

引用:
原帖由 moliu1 於 19/1/2022 15:47 發表 查看引用來源

哈哈, 你岩
查實唔係阿星啱,係個個都中意人妻若妻呢類女性,成熟,知性美,嫵媚,火辣,各有特色😬

引用:
原帖由 osama09 於 19/1/2022 15:47 發表 查看引用來源

當然我唔得,一定有愛先至有性。
寧缺勿濫,有同冇嘅分别就係有同冇都要開心,而唔係有之後仲唔開心過冇嘅時候😬

引用:
原帖由 moliu1 於 19/1/2022 15:53 發表 查看引用來源

講到尾都係要開心啦
肉體開心就當然啦,心靈開心都好緊要,完事之後攬實啲就好滿足㗎啦😬

引用:
原帖由 MAN818 於 19/1/2022 15:58 發表 查看引用來源
我覺得感情就談不上,好感就一定要有😊
起碼唔係第一眼見到個八両金,偈都唔傾就肯同佢上床啦。或多或少風趣幽默嘅話,個女士先會有互動啦嘛😬

引用:
原帖由 moliu1 於 19/1/2022 16:02 發表 查看引用來源

係呀, 心靈都重要架
所以完事之後攬實啲心靈會填滿好多,唔攬就某得上床㗎啦😬

引用:
原帖由 MAN818 於 20/1/2022 10:30 發表 查看引用來源
這個是事實呀…😅
上得床屌得閪,仲那有咁多規矩😅😅
玩放啲先親密啲啦嘛,有啲咩唔俾得老公知嘅全部張開打開放開哂出嚟😬

前往最後回覆