上一頁下一頁
發新話題

普普通通的秘密情人(歡迎大家分享)

收藏  |  訂閱
62  76.5k

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-20 10:16 發表 查看引用來源
你真懂得享受,女人在上面做主導有控制權👍👍🥰🥰
上到床唔理得什麼良家婦女❗反正良家婦女又好淫婦又好,都是俾條撚屌入隻閪到😂😂
文兄一矢中的

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-20 10:30 發表 查看引用來源
這個是事實呀…😅
上得床屌得閪,仲那有咁多規矩😅😅
唔放開就唔夠享受

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-20 11:57 發表 查看引用來源
你可以做性愛博士...鳥
真係榮升做星博士

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-20 11:23 發表 查看引用來源

以前唔識享受,现在懂得,跟前夫很少前奏。现在跟SP玩得開放D,SP不單衹用口,有時用震蛋玩,比佢攪到我high 再做。感覺一流
你之前同老公溝通過想要多d前奏?

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-20 16:44 發表 查看引用來源

前夫有問題,唔去找人幫手,最後精神狀況好差,更甚至不舉,每次同佢講,都逃避我,还叫我出去找其他男人。雖然住在一起,但佢唔想見人。最终自己主動找到個SP。一拍即合。 ...
睇黎佢有病喎, 唔知佢壓力有幾大, 如果要解決, 應該要同佢睇醫生
你忍左幾耐先去搵?

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-20 17:00 發表 查看引用來源

我是一個女人仔,因圍內朋友圈覺得我是幸福少奶奶,但老公破產之後,要獨力承擔個家,剛剛找到份幾高人工兼職,識左现在SP,無論在心靈上及財政上都幫到我。 ...
而家輕鬆d就好了
你圍內朋友有冇SL? 有冇人知你有SL?

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-20 17:13 發表 查看引用來源

當然唔知啦,同SP去其他朋友群组吃飯,多數是女人多個男人,覺得如果我是男,真是很容易識到D中女。
首先要識到一班女人先

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-20 17:24 發表 查看引用來源
有研究香港男女比例是4女對3男,所以男人容易溝到女😅😅
咁又誇張左d喎
我仲以為49:51咋

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-20 17:07 發表 查看引用來源
初次有PS女人通常唔會主動和認識的人分享...除非給朋友發現
有d歸密講架嘛, 睇咩人啦
你有冇同兄弟講過你嘅經驗?

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-20 17:27 發表 查看引用來源

其實份工不算辛苦,衹是時間長,SP是高層,初初都是膽粗粗whatapps 佢,可能佢是我喜歡類型,佢初初都抗佢我,但之後佢知我对佢好,所以接受我。
有誘惑男人好難唔受. 最開頭你搵佢幫手做野?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆