上一頁下一頁
發新話題

普普通通的秘密情人(歡迎大家分享)

收藏  |  訂閱
394  76.4k

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-27 08:40 發表 查看引用來源

我坐上SP到 UN 真是顶到盡頭,SP雙手搓我胸,然後扶我腰咁锄落去,每一下feel 到字宫同佢弟弟顶到盡,不知高潮來了幾次,最後SP叫著我名在深處射入,我爬在SP身體上感覺超充實及满足,SP被我夾奢很耐,及後sP话啲精精流返出,然後一齊 ...
咁就飽哂又盡興喇😁😁

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-27 08:40 發表 查看引用來源

我坐上SP到 UN 真是顶到盡頭,SP雙手搓我胸,然後扶我腰咁锄落去,每一下feel 到字宫同佢弟弟顶到盡,不知高潮來了幾次,最後SP叫著我名在深處射入,我爬在SP身體上感覺超充實及满足,SP被我夾奢很耐,及後sP话啲精精流返出,然後一齊 ...
今次SP射咗幾多次?

引用:

頂晒癮...夠晒滿足...吧
洞穴載滿了精虫....流出來是多麼淫穢啊

Del del del del

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-27 15:46 發表 查看引用來源

之後,SP知我唔夠喉,睡了一陣,攬住我,然後用之棒棒再插入,用不同速度插我,時快時慢,最後肉緊地找著Sp來。之後見到佢背後有爪印。
最後都係用佢枝私家棒?😉

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-27 16:05 發表 查看引用來源

當然,一大灘水積,没有影到。
玩到潮吹?

[quote]原帖由 osama09 於 2022-1-27 15:46 發表 查看引用來源

之後,SP知我唔夠喉,睡了一陣,攬住我,然後用之棒棒再插入,用不同速度插我,時快時慢,最後肉緊地找著Sp來。之後見到佢背後有爪印。 [
/quote]
前插假狗,後爆菊花,大家係乾淨的話,無套中出後欄,包妳爽死!

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-28 12:57 發表 查看引用來源

未试過後欄,之後找SP试下,看看是否爽。
又痛...又快...加埋就痛快

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆