上一頁下一頁
發新話題

普普通通的秘密情人(歡迎大家分享)

收藏  |  訂閱
394  76.4k

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-18 17:24 發表 查看引用來源

咁好刺激架喎,應該冇乜人見到啦
出果下有冇停低?
高速公路點停呀…射晒入佢個口,佢笑淫淫吐出來叫我睇🥰🤩🤪

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-18 17:37 發表 查看引用來源
高速公路點停呀…射晒入佢個口,佢笑淫淫吐出來叫我睇🥰🤩🤪
好誘惑喎,哈

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-19 15:32 發表 查看引用來源
佢不停找不同男人屌😂😂佢話每個男人玩十零次,就再揾過🤭🤭
咁你們現在仲有冇繼續約?

我同SL都好開心

佢好細心好體貼,做到既佢都做,可惜我慾求不滿,累到佢家庭出現問題,好對佢唔住,好擔心好掛住佢

我地一齊試過好多野,仲有好多野未試,希望佢處理好返,可以再一齊去玩

引用:
原帖由 2000092 於 2022-3-25 15:12 發表 查看引用來源
我同SL都好開心

佢好細心好體貼,做到既佢都做,可惜我慾求不滿,累到佢家庭出現問題,好對佢唔住,好擔心好掛住佢

我地一齊試過好多野,仲有好多野未試,希望佢處理好返,可以再一齊去玩 ...
真心講,令到家庭出現問題的話就最好停止
因為要經營一個家庭其實唔易,如果出現最壞結果有冇能力承擔。

Del del del del

回覆 386# osama09 的帖子

Del del del del

引用:
原帖由 osama09 於 2022-3-29 14:59 發表 查看引用來源
28号下午,SP约左我去尖沙咀維記時租,佢話忍左半個月,岩我乾淨完,未上房,SP偷影我,入到房,比SP半推半袖剝晒我衫,我话先冲亮,SP唔肯推我在床边,然後对准我口插入,直入喉嚨,我欠窒息。雙手拍佢屁股,可能sp冇做好耐,加上我狂啜佢,未幾佢 ...
剛剛個次同SL做,  又係未沖身就玩1Q 先, 又含又奶原汁原味...................

引用:
原帖由 osama09 於 2022-3-30 10:43 發表 查看引用來源
福利相,之後SP脱我衣服前影。
好有睇頭

引用:
原帖由 osama09 於 2022-3-30 10:43 發表 查看引用來源
福利相,之後SP脱我衣服前影。
我睇唔到喎,仲有冇?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆