上一頁下一頁
發新話題

普普通通的秘密情人(歡迎大家分享)

收藏  |  訂閱
394  76.2k

普普通通的秘密情人(歡迎大家分享)

del del de; derl

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-19 08:51 發表 查看引用來源
在自己圈內女性朋友,除左有特別注重家庭及老公。大家傾密計時,原來大家都有秘密情人。有丝女性朋友30尾,喜歡找20多歲後生仔,有些女牲朋友呻年近60歲,想出去玩都難找到合適。大部份中年女仕,都想找些刺激。
我自己幸運,識到 ...
好高興見到師姐終於開post分享!等你分享多啲同SP啲開心嘢!😉

好開心睇到呢啲post,期望樓主再分享下!

師姐又開post,支持👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-19 12:12 發表 查看引用來源
我同老公分房分居幾年,雖然同一屋簷下,但大家如同一麥路人。我SP工作比較有彈性,好多時大家午餐见,到晚上各自各回家。自己也相信缘份,SP可能前世欠我,今世还比我。 ...
冇話邊個欠邊個,佢可能都覺得佢欠咗你,你對佢咁好!

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-19 12:12 發表 查看引用來源
我同老公分房分居幾年,雖然同一屋簷下,但大家如同一麥路人。我SP工作比較有彈性,好多時大家午餐见,到晚上各自各回家。自己也相信缘份,SP可能前世欠我,今世还比我。 ...
咁生活費全部老公負責?

引用:
幾好。。難得遇到個夾既

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-1-19 12:35 發表 查看引用來源

幾好。。難得遇到個夾既
現代人....好多夫妻各自各精彩

回覆 7# moliu1 的帖子

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆