上一頁下一頁
發新話題

普普通通的秘密情人(歡迎大家分享)

收藏  |  訂閱
394  76.5k

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-20 11:23 發表 查看引用來源

以前唔識享受,现在懂得,跟前夫很少前奏。现在跟SP玩得開放D,SP不單衹用口,有時用震蛋玩,比佢攪到我high 再做。感覺一流
比SP開發咗?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-20 11:48 發表 查看引用來源
要慢慢屌!😉
好多人要個囡囡感覺你勁...會一吓屌到盡頭...等女方有被撞爆感覺
咁樣...就會覺得男方好勁....當然這招是對象是小屌閪或陰道窄嘅囡囡

引用:
原帖由 MAN818 於 20/1/2022 11:33 發表 查看引用來源
星爺....真系專家....可以用博士來稱呼
文師兄講呢啲,阿星係一個孜孜不倦嘅老學生,做愛做到老學愛學到老,學埋學埋分享下啫,學咗咁耐真係深入最好玩,可以面對面女伴,停止地睇住佢面紅耳赤典床典蓆咬牙切齒唔敢叫出聲心口潮紅手腳抽筋咁,不枉此星😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-20 11:50 發表 查看引用來源

阿星發覺唔一定係年輕嘅女仔先夠濕,只要揾啱位,無論係心靈上定身體上,㩒中咗就水庫來鳥😬
年輕嘅女仔比較多水...但要有耐心引導

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-20 11:54 發表 查看引用來源

文師兄講呢啲,阿星係一個孜孜不倦嘅老學生,做愛做到老學愛學到老,學埋學埋分享下啫,學咗咁耐真係深入最好玩,可以面對面女伴,停止地睇住佢面紅耳赤典床典蓆咬牙切齒唔敢叫出聲心口潮紅手腳抽筋咁,不枉此星😬 ...
你可以做性愛博士...鳥

引用:
原帖由 MAN818 於 20/1/2022 11:56 發表 查看引用來源
年輕嘅女仔比較多水...但要有耐心引導
噢,對待年輕女孩,耐心當然要啦,仲有耐力(持久力)同耐勞(嚟多兩次)都唔少得,年輕女孩中意新奇,試過會翻尋味;不過其實成熟嘅女人一樣需要呢三個耐,有多冇少,越熟越好食嘅越要三耐😬

引用:
原帖由 MAN818 於 20/1/2022 11:57 發表 查看引用來源
你可以做性愛博士...鳥
性鬧士星鳥😬

del del del

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-20 12:02 發表 查看引用來源

性鬧士星鳥😬
哈哈~有這個名稱架咩?😅

引用:
原帖由 osama09 於 20/1/2022 12:04 發表 查看引用來源

點解一開始問人幾歲?我今年已經80多歲冇牙婆。
冇牙婆好,唔會咬親或者刮親😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆