上一頁下一頁
發新話題

普普通通的秘密情人(歡迎大家分享)

收藏  |  訂閱
394  76.8k

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-20 16:44 發表 查看引用來源

前夫有問題,唔去找人幫手,最後精神狀況好差,更甚至不舉,每次同佢講,都逃避我,还叫我出去找其他男人。雖然住在一起,但佢唔想見人。最终自己主動找到個SP。一拍即合。 ...
咁都算好彩吖!

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-20 17:13 發表 查看引用來源

當然唔知啦,同SP去其他朋友群组吃飯,多數是女人多個男人,覺得如果我是男,真是很容易識到D中女。
有研究香港男女比例是4女對3男,所以男人容易溝到女😅😅

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-20 17:13 發表 查看引用來源

當然唔知啦,同SP去其他朋友群组吃飯,多數是女人多個男人,覺得如果我是男,真是很容易識到D中女。
首先要識到一班女人先

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-20 17:24 發表 查看引用來源
有研究香港男女比例是4女對3男,所以男人容易溝到女😅😅
咁又誇張左d喎
我仲以為49:51咋

del del del

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-20 17:27 發表 查看引用來源

其實份工不算辛苦,衹是時間長,SP是高層,初初都是膽粗粗whatapps 佢,可能佢是我喜歡類型,佢初初都抗佢我,但之後佢知我对佢好,所以接受我。
這個就是緣份,我信緣份和因果,有因必有果,偷吃就要預計有偷吃的後果🤪我偷得吃也預咗後果😅😅

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-20 17:07 發表 查看引用來源
初次有PS女人通常唔會主動和認識的人分享...除非給朋友發現
有d歸密講架嘛, 睇咩人啦
你有冇同兄弟講過你嘅經驗?

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-20 17:27 發表 查看引用來源

其實份工不算辛苦,衹是時間長,SP是高層,初初都是膽粗粗whatapps 佢,可能佢是我喜歡類型,佢初初都抗佢我,但之後佢知我对佢好,所以接受我。
有誘惑男人好難唔受. 最開頭你搵佢幫手做野?

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-1-20 17:32 發表 查看引用來源

有d歸密講架嘛, 睇咩人啦
你有冇同兄弟講過你嘅經驗?
梗係無啦…我喜歡單嫖獨賭,從來不會認叻嘅人🤔🤔😜

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-20 17:34 發表 查看引用來源
梗係無啦…我喜歡單嫖獨賭,從來不會認叻嘅人🤔🤔😜
小心駛得萬年船, 好野
你同老婆定sp做得多d?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆