上一頁下一頁
發新話題

普普通通的秘密情人(歡迎大家分享)

收藏  |  訂閱
394  76.4k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-22 10:12 發表 查看引用來源
所以人妻要靠你慰籍!😉
唔系淨系我...好多師兄都系咁

DELETEDELETEDELETEDELETEDELETE

del del del

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-22 14:25 發表 查看引用來源
同SP 吃早餐,今日餵飽我身體,都好想同SP開房,但大家唔想去,因疫情關係,费事在竹篙湾過年。下面是今早SL 同我影。
竹高灣過年都係一個問題,去酒店出事,係唔知點同身邊果個解畫啫。

DELETEDELETEDELETEDELETEDELETE

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-22 14:25 發表 查看引用來源
同SP 吃早餐,今日餵飽我身體,都好想同SP開房,但大家唔想去,因疫情關係,费事在竹篙湾過年。下面是今早SL 同我影。
暫時一星期見到一次 希望直到佢走之前都可以維持到啦

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-1-22 14:58 發表 查看引用來源
竹高灣過年都係一個問題,去酒店出事,係唔知點同身邊果個解畫啫。
日日去幾度 真係會講係酒店中咩.....

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-22 09:15 發表 查看引用來源
兩者都系....有好多人見到自己被後推,對奶不停搖晃佢地都話興奮架😅🤭😜🤪
通常旅遊時趁有大鏡都會玩呢科, 仲 set cam 拍吓.  不過係孖老虎...沒什麼秘密情人...

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-1-22 14:58 發表 查看引用來源
因緊密接觸傳染病毒, 九秒內行過都惹到, 新聞常聽到.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-1-23 09:12 發表 查看引用來源

通常旅遊時趁有大鏡都會玩呢科, 仲 set cam 拍吓.  不過係孖老虎...沒什麼秘密情人...
這個一定啦.....酒店浴室夠大,可以玩好多動作🤭😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆