上一頁下一頁
發新話題

普普通通的秘密情人(歡迎大家分享)

收藏  |  訂閱
394  76.3k

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-24 14:28 發表 查看引用來源

上個星期M緊,冇比佢搞
來日方長....大把机會啦😊😊

引用:
原帖由 MAN818 於 24/1/2022 14:53 發表 查看引用來源
來日方長....大把机會啦😊😊
來日方長,因為今宵苦短………………😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-24 14:55 發表 查看引用來源

來日方長,因為今宵苦短………………😬
唔系嘩~ 你估...胭脂扣咩😂😂😂

del del del

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-24 17:10 發表 查看引用來源

胭脂扣,好似上一世紀電影,人鬼情末了,當然每個男人都想擁有多個伴侶及唔使比錢。當然每次酒店開房都是我book及比錢。
在這方面,我唔會要女性俾錢...囉🤔🤔
女性請我飲茶食飯我會受落😊

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-24 17:10 發表 查看引用來源

胭脂扣,好似上一世紀電影,人鬼情末了,當然每個男人都想擁有多個伴侶及唔使比錢。當然每次酒店開房都是我book及比錢。
因為要用信用卡?

回覆 50# osama09 的帖子

咁咪裝滿左你個口🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 MAN818 於 24/1/2022 14:59 發表 查看引用來源
唔系嘩~ 你估...胭脂扣咩😂😂😂
查實係…………霑叔叔嘅不文集呀:有個年輕女孩企喺天堂門口,聖彼得問佢你係咪處女,個女仔話係,聖彼得巡例帶佢去驗身,X光片見到處女膜上面有7個細小嘅窿窿,聖彼得認為無傷大雅,就歡迎女孩加入,問佢叫咩名,女孩話:「我叫白雪公主。」😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-25 08:10 發表 查看引用來源

查實係…………霑叔叔嘅不文集呀:有個年輕女孩企喺天堂門口,聖彼得問佢你係咪處女,個女仔話係,聖彼得巡例帶佢去驗身,X光片見到處女膜上面有7個細小嘅窿窿,聖彼得認為無傷大雅,就歡迎女孩加入,問佢叫咩名,女孩話:「我叫白雪公 ...
真有趣.....白雪公主跟本感覺不到有異物插入了

del del del

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆