上一頁下一頁
發新話題

普普通通的秘密情人(歡迎大家分享)

收藏  |  訂閱
394  76.3k

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-19 14:26 發表 查看引用來源

因喜歡SP,同佢口交沒有抗佢。叫佢洗幹净D。
咁佢有冇幫你用口?

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-19 14:26 發表 查看引用來源

因喜歡SP,同佢口交沒有抗佢。叫佢洗幹净D。
通常女人喜歡果個男人會為佢做好多之前唔會做嘅嘢!

時間真係好緊要. 就唔到既. 講到識飛都冇用
引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-19 12:12 發表 查看引用來源
我同老公分房分居幾年,雖然同一屋簷下,但大家如同一麥路人。我SP工作比較有彈性,好多時大家午餐见,到晚上各自各回家。自己也相信缘份,SP可能前世欠我,今世还比我。 ...

係囉..呢個LV, 應該引唔到呀?!?!
引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-1-19 13:00 發表 查看引用來源

應該再低啲。。😜😜😜

del del de; derl

絕對會呀.我個女女初初都係就我所以先做..但而家就會因為佢想要..所以開聲叫我比佢..爽
引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-19 13:34 發表 查看引用來源
師兄勁,我怕怕在網上識,因自己傳統,識SP之前已經没有性幾年,自己唔係好需要個種人,但識左sp後,比佢動燃慾火。

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-19 08:51 發表 查看引用來源
在自己圈內女性朋友,除左有特別注重家庭及老公。大家傾密計時,原來大家都有秘密情人。有丝女性朋友30尾,喜歡找20多歲後生仔,有些女牲朋友呻年近60歲,想出去玩都難找到合適。大部份中年女仕,都想找些刺激。
我自己幸運,識到 ...

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-19 14:47 發表 查看引用來源

SP 話我皮膚白及滑,佢喜歡幫我口交。
見到啦,你SP就好啦!😉
佢第一次幫你口交,你有冇抗拒?

del del de; derl

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-19 14:01 發表 查看引用來源
我同你一樣...聽亞媽講
我第一次系俾老婆 , 但老婆第一次唔系俾我
可能因為佢阿媽唔係咁教佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆