上一頁下一頁
發新話題

普普通通的秘密情人(歡迎大家分享)

收藏  |  訂閱
72  76.4k

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-19 08:51 發表 查看引用來源
在自己圈內女性朋友,除左有特別注重家庭及老公。大家傾密計時,原來大家都有秘密情人。有丝女性朋友30尾,喜歡找20多歲後生仔,有些女牲朋友呻年近60歲,想出去玩都難找到合適。大部份中年女仕,都想找些刺激。
我自己幸運,識到 ...
好高興見到師姐終於開post分享!等你分享多啲同SP啲開心嘢!😉

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-19 12:12 發表 查看引用來源
我同老公分房分居幾年,雖然同一屋簷下,但大家如同一麥路人。我SP工作比較有彈性,好多時大家午餐见,到晚上各自各回家。自己也相信缘份,SP可能前世欠我,今世还比我。 ...
冇話邊個欠邊個,佢可能都覺得佢欠咗你,你對佢咁好!

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-19 12:59 發表 查看引用來源

今早剛M,send 左張相比Sp引誘下佢。嘻嘻。
好大對好誘惑呀!你今日咁樣著?

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-19 12:59 發表 查看引用來源

今早剛M,send 左張相比Sp引誘下佢。嘻嘻。
過幾日完咗M又可以內射啦!😉

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-19 13:34 發表 查看引用來源
師兄勁,我怕怕在網上識,因自己傳統,識SP之前已經没有性幾年,自己唔係好需要個種人,但識左sp後,比佢動燃慾火。
你之前淨係試過同老公做?SP係你第二個男人?

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-19 13:40 發表 查看引用來源

第一次是比我老公,我SP是我第二個男人。因自己有要求,结婚前都不是隨隨便便。
你都好純情好乖,婚後先破處?

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-19 13:48 發表 查看引用來源

要有感覺先比佢內射,SP時常话要射落我口,佢射時,攬著佢,唔比佢拔出來,全數接收。
你鐘意內射?咁你有冇試過比佢口爆?

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-19 13:59 發表 查看引用來源

家庭比較傳統,老媽子話時常瞓話,將來結婚,第一次要比老公,婚姻先至長久,但現實並非如是。
時代唔同,之前啲人唔夾會死忍,而家就會分開!

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-19 14:12 發表 查看引用來源

現在接受唔到,一陣醒味。
咁含都可能有少少味!

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-19 14:26 發表 查看引用來源

因喜歡SP,同佢口交沒有抗佢。叫佢洗幹净D。
咁佢有冇幫你用口?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆