上一頁下一頁
發新話題

普普通通的秘密情人(歡迎大家分享)

收藏  |  訂閱
108  76.3k

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-20 09:21 發表 查看引用來源

第一次比SP拉左去TST時租酒店,因覺得汚糟,所以不是太享受,及Sp可能冇做好耐,插左十幾下就射,及後去酒店比較享受多D。SP遲些出新車,佢话可以在後位置训。唔知是否打野戰。 ...
玩車震👍👍💪💪🥰🥰

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-20 08:56 發表 查看引用來源
SP識玩,size又大過前夫!第一次同佢做係咪高潮咗好多次?
佢一吓…就屌到盡頭,好多女人頂唔順架😂😂

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-20 09:54 發表 查看引用來源

我坐上SP,感覺佢顶到上子官,我在上面磨,SP雙手揸我雙胸,感覺自己良家婦女变淫婦。☺
你真懂得享受,女人在上面做主導有控制權👍👍🥰🥰
上到床唔理得什麼良家婦女❗反正良家婦女又好淫婦又好,都是俾條撚屌入隻閪到😂😂

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-1-20 10:13 發表 查看引用來源

一定嘅交流要有, 最緊要大家知做乜, 目標一致
就是這樣。。。。🤪🥰

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-1-20 10:17 發表 查看引用來源

文兄一矢中的
這個是事實呀…😅
上得床屌得閪,仲那有咁多規矩😅😅

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-1-20 10:33 發表 查看引用來源

唔放開就唔夠享受
當然啦…上到床,女要夠淫蕩,男人要夠鹹濕,咁先至達到魚水之歡🤩🤩

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-20 11:11 發表 查看引用來源

男人夠鹹,女人夠濕;女人越濕,男人越鹹😬
哈哈....形容得好貼切

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-20 11:23 發表 查看引用來源

以前唔識享受,现在懂得,跟前夫很少前奏。现在跟SP玩得開放D,SP不單衹用口,有時用震蛋玩,比佢攪到我high 再做。感覺一流
這就是....魚水之歡

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-20 11:10 發表 查看引用來源

玩放啲先親密啲啦嘛,有啲咩唔俾得老公知嘅全部張開打開放開哂出嚟😬
星爺....真系專家....可以用博士來稱呼

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-20 11:48 發表 查看引用來源
要慢慢屌!😉
好多人要個囡囡感覺你勁...會一吓屌到盡頭...等女方有被撞爆感覺
咁樣...就會覺得男方好勁....當然這招是對象是小屌閪或陰道窄嘅囡囡

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆