上一頁下一頁
發新話題

普普通通的秘密情人(歡迎大家分享)

收藏  |  訂閱
108  76.3k

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-20 16:44 發表 查看引用來源

前夫有問題,唔去找人幫手,最後精神狀況好差,更甚至不舉,每次同佢講,都逃避我,还叫我出去找其他男人。雖然住在一起,但佢唔想見人。最终自己主動找到個SP。一拍即合。 ...
你前夫一定是古代男人....現在的會千方百計去醫,但一定唔想俾人知

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-20 17:00 發表 查看引用來源

我是一個女人仔,因圍內朋友圈覺得我是幸福少奶奶,但老公破產之後,要獨力承擔個家,剛剛找到份幾高人工兼職,識左现在SP,無論在心靈上及財政上都幫到我。 ...
咁....就無以為報,以身相許是好正常

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-1-20 17:05 發表 查看引用來源

而家輕鬆d就好了
你圍內朋友有冇SL? 有冇人知你有SL?
初次有PS女人通常唔會主動和認識的人分享...除非給朋友發現

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-20 17:13 發表 查看引用來源

當然唔知啦,同SP去其他朋友群组吃飯,多數是女人多個男人,覺得如果我是男,真是很容易識到D中女。
有研究香港男女比例是4女對3男,所以男人容易溝到女😅😅

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-20 17:27 發表 查看引用來源

其實份工不算辛苦,衹是時間長,SP是高層,初初都是膽粗粗whatapps 佢,可能佢是我喜歡類型,佢初初都抗佢我,但之後佢知我对佢好,所以接受我。
這個就是緣份,我信緣份和因果,有因必有果,偷吃就要預計有偷吃的後果🤪我偷得吃也預咗後果😅😅

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-1-20 17:32 發表 查看引用來源

有d歸密講架嘛, 睇咩人啦
你有冇同兄弟講過你嘅經驗?
梗係無啦…我喜歡單嫖獨賭,從來不會認叻嘅人🤔🤔😜

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-1-20 17:37 發表 查看引用來源

小心駛得萬年船, 好野
你同老婆定sp做得多d?
梗係老婆啦😅老婆是和我做人世,不可忽略🤭sP是過客😅

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-20 18:26 發表 查看引用來源
師兄果然好男人!😉
如果是好男人就唔會偷吃啦😅😅

引用:
原帖由 0Kayden0 於 2022-1-21 06:52 發表 查看引用來源
師兄,偷食吾一定是壞人來的,食吾飽/無得食咪要出去搵食。本能來的,吾好咁話自己啦。

但千萬吾好似康文署經理,十幾期萬一個月,摸賓妹。一係就講好價,一買一賣,摸,無大志。 ...
要得到任何嘢都要付出,這個世界沒有無緣無故的🤪🤭

引用:
原帖由 osama09 於 2022-1-21 07:52 發表 查看引用來源

現在疫情咁嚴重,本想约SP開房,睇怕都要忍下。
不單止你一個是這樣
全部偷吃男女都面對這個難題

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆