求分享 - 討論如何討論?

收藏  |  訂閱
18  2.7k

求分享 - 討論如何討論?

是咁的, 好多人-尤其是男人- 咪不停咁抱怨, 話女伴唔肯呢樣唔肯果樣o既?
查實你地有冇正面提出過要求呢?
比如話女友/ 老婆唔肯同你口交o既你, 有冇直接/ 認真咁同佢講你想佢幫你含?
中意俾人口爆/ 吞精o既你, 有冇如實咁同佢講過?
定還是心入面想, 冇講過出口, 對方冇做, 唔願意做又好以為你冇咁o既喜好所以佢冇做又好,
於是乎你就覺得佢唔想咁做?

有如實咁同人講過o既朋友, 你地又係點講o架?

單純係好奇... 因為呢... 我本人太唔要面啦 人地未開口我已經chur 住去,
加上呢世女都應該唔會再有下一個新o既床伴 (希望吧)
所以冇咩可能會有男人向我提出要求我俾佢d 咩新玩意o既服侍,
但又好想知道男人到底會唔會咁樣向女伴要求, 會o既話係一個咩景況

所以標題o既意思, 係討論你地如何去討論呢方面o既訴求

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-20 09:12 發表 查看引用來源
是咁的, 好多人-尤其是男人- 咪不停咁抱怨, 話女伴唔肯呢樣唔肯果樣o既?
查實你地有冇正面提出過要求呢?
比如話女友/ 老婆唔肯同你口交o既你, 有冇直接/ 認真咁同佢講你想佢幫你含?
中意俾人口爆/ 吞精o既你, 有冇 ...
我會對方提出,比如:我想女伴口爆,我就會問女伴你試過口爆未呀,我想試...好唔好呀😊如果女伴話好,咁大家開心進行🥰
如果女伴話唔想,我也無謂免強,這個行為要大家享受才開心😊

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-20 09:50 發表 查看引用來源
我會對方提出,比如:我想女伴口爆,我就會問女伴你試過口爆未呀,我想試...好唔好呀😊如果女伴話好,咁大家開心進行🥰
如果女伴話唔想,我也無謂免強,這個行為要大家享受才開心😊 ...
所以呢, 即係又唔係話我想做d 對人唔住o既事, 只係純討論咁講呀,
一段關係開始果排其實真係好好玩, 好多o野互相發現, 我差不多可以想像到當一個男人問女人想唔想xxx (任何親密o既遊戲),
而女方回答佢 "yes" 時候佢o既興奮, 同時間作為女方, 做完果d 迎合對方行為之後望住佢滿足o既眼神, 感覺係幾咁甜蜜

邊鬼個發明婚姻同拍拖呢d 咁o既概念出o黎o架
如果冇o左呢d 束縛, 男男女女都可以合情合理合法咁隨時同唔同o既人發生關係其實係幾咁好
不停咁有呢d 開心大發現, 幾好玩

當然, 說話係咁講, 但婚姻既然已經存在, 我仍然會選擇尊重

新鮮熱辣, 昨天既事
個月內第4次同呢位伴侶尋開心
對方DAY1已表明, 不喜歡用 幫對方 及 對方幫她
而我係喜歡用 享受 及 服侍對方
開始知道當然有失望, 但尊重係基本下...

昨天有新突破
伴侶在我請求下, 嘗試用 含小王
在行家一出 便知有沒有既情況下
技係得既, 應該之前都含唔少
我當然冇踢爆她
只有贊賞 及 回饋她

引用:
原帖由 小王子 於 2022-1-20 12:37 發表 查看引用來源
新鮮熱辣, 昨天既事

昨天有新 ...
哈哈哈哈弓起弓起
睇完之後馬上聯想到當時你會好似你用緊o既呢個頭像一樣反應

有冇口爆人?
之後又點樣回饋?

引用:
原帖由 小王子 於 2022-1-20 12:37 發表 查看引用來源
新鮮熱辣, 昨天既事

昨天有新 ...
恭喜師兄終於可以突破!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-20 12:02 發表 查看引用來源

所以呢, 即係又唔係話我想做d 對人唔住o既事, 只係純討論咁講呀,
一段關係開始果排其實真係好好玩, 好多o野互相發現, 我差不多可以想像到當一個男人問女人想唔想xxx (任何親密o既遊戲),
而女方回答佢 "yes" 時候 ...
就算有咗婚姻....好多男女一樣出來偷吃...這種關係更刺激呀

哈哈哈哈弓起弓起
睇完之後馬上聯想到當時你會好似你用緊o既呢個頭像一樣反應

有冇口爆人?
之後又點樣回饋?

咁又冇呀, 一來我唔一定要, 二來更加唔想嚇壞對方
都係讓對方享受到高潮一刻

回覆 6# licklickson 的帖子

thanks

引用:
原帖由 小王子 於 2022-1-20 12:57 發表 查看引用來源
thanks
仲有冇乜嘢想同佢玩?😉

前往最後回覆