求分享 - 討論如何討論?

收藏  |  訂閱
18  2.7k

引用:
原帖由 小王子 於 2022-1-20 12:57 發表 查看引用來源
哈哈哈哈弓起弓起
睇完之後馬上聯想到當時你會好似你用緊o既呢個頭像一樣反應

有冇口爆人?
之後又點樣回饋?

咁又冇呀, 一來我唔一定要, 二來更加唔想嚇壞對方
都係讓對方享受到高潮一刻 ...
奶到佢高潮?😉

回覆 10# licklickson 的帖子

冇特別...
如果肯用口互動, 或者一齊浸下浴, 著下絲襪,...

回覆 11# licklickson 的帖子

冇, 佢仲未接受到
開頭我以為佢職業上愛乾淨, 佢話佢做護士(我冇考證)
但尋日傾計, 因為佢讀書時試過俾人用手指刮下面(係校裙外)
大確係童年陰影

引用:
原帖由 小王子 於 2022-1-20 13:39 發表 查看引用來源
冇特別...
如果肯用口互動, 或者一齊浸下浴, 著下絲襪,...
佢都肯幫你含,其他應該唔難嘅!😉

引用:
原帖由 小王子 於 2022-1-20 13:48 發表 查看引用來源
冇, 佢仲未接受到
開頭我以為佢職業上愛乾淨, 佢話佢做護士(我冇考證)
但尋日傾計, 因為佢讀書時試過俾人用手指刮下面(係校裙外)
大確係童年陰影
佢係咪好少性經驗!
你唔想玩制服誘惑咩?😉

好同意,之前女友唔想影性感相/口交/窗前搞野,到近排慢慢接受,好多時唔一定第一時間願意去做,但過左一段時間慢慢溝通,對方都會因應對方喜好回應😘
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-20 09:12 發表 查看引用來源
是咁的, 好多人-尤其是男人- 咪不停咁抱怨, 話女伴唔肯呢樣唔肯果樣o既?
查實你地有冇正面提出過要求呢?
比如話女友/ 老婆唔肯同你口交o既你, 有冇直接/ 認真咁同佢講你想佢幫你含?
中意俾人口爆/ 吞精o既你, 有冇 ...

要好好咁覆呢個post連喺街呀都忍唔住呀要留番片言隻字其實我又覺得咁嘅無論咩關係都好 交流係最好嘅

乜都唔講係冇人知對家上想點嘅

有時間再打得詳細d
番黎啦 廢事斷開就係度講埋落去
有時順風順水 結左婚尚算過得去 恩愛既但就係會有d舊朋友搵 本來就唔打算仲可以點

但夾到一個點 時地姿勢 講左就去絕無飛機

會唔會放手都未有頭緒但事情結果又會因為移民而改變

除左珍惜。眼前 其實就係唔好無左黎可惜

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2022-1-20 20:11 發表 查看引用來源
要好好咁覆呢個post連喺街呀都忍唔住呀要留番片言隻字其實我又覺得咁嘅無論咩關係都好 交流係最好嘅

乜都唔講係冇人知對家上想點嘅

有時間再打得詳細d
番黎啦 廢事斷開就係度講埋落去
有時順風順水 結左婚尚算過得 ...
都係o架
我問呢個咁o既問題, 原因係忽然諗到, 會唔會有好多情侶至少o係呢方面其實可以係完全冇問題o既,
只不過一方有期望但唔敢開聲, 希望對方會正好中意做自己想佢做o既o野, 結果梗係冇啦, 然後心入面埋怨或者失望
而另一方o既, 其實係冇所謂o既, 但見另外一方冇提出要求, 就以為佢唔想所以唔做, 暗地裡反而覺得佢冇新意
裂縫就係咁慢慢出現

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-21 11:40 發表 查看引用來源

都係o架
我問呢個咁o既問題, 原因係忽然諗到, 會唔會有好多情侶至少o係呢方面其實可以係完全冇問題o既,
只不過一方有期望但唔敢開聲, 希望對方會正好中意做自己想佢做o既o野, 結果梗係冇啦, 然後心入面埋怨或者失 ...
同打工一樣 除左份糧 總會吸引既地方

前往最後回覆