以前嗰個

收藏  |  訂閱
7  5.5k

以前嗰個

以前嗰個柒頭一二三版主好耐都唔見佢有蒲頭,好似死撚咗咁喎, 嗰條柒頭一二三以前係又扣分唔係又扣分, 真係揸住西毛當令箭, 真係當自己係神,簡直不撚知所謂,正宗含家產, 我相信呢度好多個師兄都畀呢條含家產曾經胡亂扣分,冇咗條含家產一二三喺度,而家呢個版面真係自由好多

引用:
原帖由 grasshopper888 於 2022-1-21 09:59 發表 查看引用來源
以前嗰個柒頭一二三版主好耐都唔見佢有蒲頭,好似死撚咗咁喎, 嗰條柒頭一二三以前係又扣分唔係又扣分, 真係揸住西毛當令箭, 真係當自己係神,簡直不撚知所謂,正宗含家產, 我相信呢度好多個師兄都畀呢條含家產曾經胡亂扣分,冇咗 ...
以前香討既?
真是沒乜印象了。
往事衹能回味,
昔日資訊及人氣也熱鬧更多。

引用:
原帖由 grasshopper888 於 2022-1-21 09:59 發表 查看引用來源
以前嗰個柒頭一二三版主好耐都唔見佢有蒲頭,好似死撚咗咁喎, 嗰條柒頭一二三以前係又扣分唔係又扣分, 真係揸住西毛當令箭, 真係當自己係神,簡直不撚知所謂,正宗含家產, 我相信呢度好多個師兄都畀呢條含家產曾經胡亂扣分,冇咗 ...
你好似同佢好大仇口咁喎?
我反而覺得一等閒人麻煩d,123好小見佢出聲,幸好依家兩個都不在版世了。

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2022-1-29 08:51 發表 查看引用來源

你好似同佢好大仇口咁喎?
我反而覺得一等閒人麻煩d,123好小見佢出聲,幸好依家兩個都不在版世了。
以二個柒头標準,這裡99%都要禁言。

有冇諗過佢地可能仲係呢度既版煮

引用:
原帖由 龜公楊濤 於 2022-1-30 18:23 發表 查看引用來源
有冇諗過佢地可能仲係呢度既版煮
呢度應該都有版主但一定唔係佢地,佢地應該用左第二個名係度但唔會再係版主。

引用:
原帖由 reddoor 於 2022-1-30 02:19 發表 查看引用來源

以二個柒头標準,這裡99%都要禁言。
老實講有佢地係度又麻煩,冇佢地係度依家好似變左垃圾光咁。

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2022-2-3 08:58 發表 查看引用來源
老實講有佢地係度又麻煩,冇佢地係度依家好似變左垃圾光咁。
垃圾崗都好撚過比專權G毛统治,以為自己大撚晒。我情願寧為玉碎,不作瓦存。

前往最後回覆