48 12345
上一頁下一頁
發新話題

今次有机去浩園

收藏  |  訂閱
47  13.1k

今次有机去浩園

報左名參加31/1到3/2做圍檢,分分鐘中招,走左会唔会去浩園

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-1-25 18:58 發表 查看引用來源
報左名參加31/1到3/2做圍檢,分分鐘中招,走左会唔会去浩園40071564
雖則生死有命,但做呢 d 高危嘢,萬事小心為上.

引用:
原帖由 totowai 於 2022-1-26 00:26 發表 查看引用來源
雖則生死有命,但做呢 d 高危嘢,萬事小心為上.
原本有一班招左退休五年內做,三百鐘最近加到三百二鐘, 召集由該区民政處做,但葵青一call人無人接,由第二区call人去葵涌,依班師兄大部份都日間有正職又有咬糧,都有三四萬起,平時做嘻嘻哈哈又一日,有家庭仔女孫去葵涌危险地,兼班友發晒惡,屌晒口
返正職都係人怕左你,個個都唔接,政府咪用依招,招好似我依的行得走得,等死,唔怕死,有心盡棉力,為HK
去支援政府

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-1-26 05:43 發表 查看引用來源
原本有一班招左退休五年內做,三百鐘最近加到三百二鐘,40071593召集由該区民政處做,但葵青一call人無人接,由第二区call人去葵涌,依班師兄大部份都日間有正職又有咬糧,都有三四萬起,平時做嘻嘻哈哈又一日,有家庭仔女孫 ...
呢次爆發,認真手尾長.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-1-25 18:58 發表 查看引用來源
報左名參加31/1到3/2做圍檢,分分鐘中招,走左会唔会去浩園40071564
呢度係香港夜遊討論

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-1-26 05:43 發表 查看引用來源
原本有一班招左退休五年內做,三百鐘最近加到三百二鐘,40071593召集由該区民政處做,但葵青一call人無人接,由第二区call人去葵涌,依班師兄大部份都日間有正職又有咬糧,都有三四萬起,平時做嘻嘻哈哈又一日,有家庭仔女孫 ...

你而家已經係浩園啦

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-1-30 13:58 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-2-1 09:56 發表 查看引用來源
賺到咁多錢,揾隻靚西乃吓啦,延年益壽架.

引用:
原帖由 totowai 於 2022-2-1 15:25 發表 查看引用來源
賺到咁多錢,揾隻靚西乃吓啦,延年益壽架.
*給續聘為兼職執行助理的訊息*
感謝各位繼續受聘為民政事務總署的兼職執行助理 (Enforcement Assistant ("EnA")),現時合約聘任期至2022年8月2日。除民政事務總署外,各位將協助政府相關部門執行有關圍封及強檢行動。

參考春節假期相關行動的運作模式,我們之後的行動會將各隊員編入不同的行動大隊及小隊,並透過召集人及各隊長建立WhatsApp群組,就參與的行動與大家聯繫。

再次感謝各位隊員積極投入支援抗疫工作,有你們的鼎力支持,我們定能克服這一波疫情。[請勿回覆]

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆