上一頁下一頁
發新話題

今次有机去浩園

收藏  |  訂閱
47  13.1k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-2-6 08:27 發表 查看引用來源
*給續聘為兼職執行助理的訊息*
感謝各位繼續受聘為民政事務總署的兼職執行助理 (Enforcement Assistant ("EnA")),現時合約聘任期至2022年8月2日。除民政事務總署外,各位將協助政府相關部門執行有關圍封及強檢行動。

...
面對咁高傳染性嘅工作,有冇集體要求加人工?

引用:
原帖由 totowai 於 2022-2-8 21:54 發表 查看引用來源
面對咁高傳染性嘅工作,有冇集體要求加人工?
己加到320/鐘,做一轉,6個半鐘己2000/日,加人工,有人話義工都做,依輪更更12個鐘,四千銀/日,唔錯

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-2-9 14:28 發表 查看引用來源
己加到320/鐘,做一轉,6個半鐘己2000/日,加人工,有人話義工都做,依輪更更12個鐘,四千銀/日,唔錯
咁危險,義工都做,何其偉大,令人拜服.
嘩,日薪四千,肥仔水呀.

引用:
原帖由 totowai 於 2022-2-10 00:07 發表 查看引用來源
咁危險,義工都做,何其偉大,令人拜服.
嘩,日薪四千,肥仔水呀.
做通宵,我唔得,濑尿,成日換片,做派早飧,早上七至十,三個鐘,大厦门口查有冇做强检,960都好

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-2-11 07:15 發表 查看引用來源
做通宵,我唔得,濑尿,成日換片,做派早飧,早上七至十,三個鐘,大厦门口查有冇做强检,960都好
政府工,薪高糧準,令人羡慕.

引用:
原帖由 totowai 於 2022-2-12 00:30 發表 查看引用來源

政府工,薪高糧準,令人羡慕.
薪高,320/鐘,同我退休前職級,現5萬5,
除DSOA,175,差不多320/鐘
粮:好似上次全檢,6個月後先出糧
以下依個就好大兴趣,我都上過追蹤課程

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-2-12 09:01 發表 查看引用來源
薪高,320/鐘,同我退休前職級,現5萬5,
除DSOA,175,差不多320/鐘
粮:好似上次全檢,6個月後先出糧
以下依個就好大兴趣,我都上過追蹤課程40073255
此情此境,在芸芸眾多打工仔中,公務員優勢盡現.

都未有正婦工死亡個案。

引用:
原帖由 totowai 於 2022-2-13 11:32 發表 查看引用來源
此情此境,在芸芸眾多打工仔中,公務員優勢盡現.
抗疫行動 (第二次急聘警員,負責隔離設施工作)
(2022-02-18 1700 開始招聘)

地點    :    皇后山

詳情    :    三個月合約,月薪 $38,365

如有興趣申請,請填妥以下連結,稍後會有同事與你聯絡。如有疑問,請致電就業輔

導組,電話2860 3232。

https://www.idea.gov.hk/hkpf-pssrb-rsu/COVID-19

冇人做,人工唔吸引,16個隊員都招唔夠,剩戴N95口罩8個鐘都死得

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-2-21 11:40 發表 查看引用來源
抗疫行動 (第二次急聘警員,負責隔離設施工作)
(2022-02-18 1700 開始招聘)

地點    :    皇后山

詳情    :    三個月合約,月薪 $38,365

如有興趣申請,請填妥以下連結,稍後會有同事與你聯絡。如有疑問,請致電就業輔

導 ...
而家百業肅條,有得做,總好過冇得做.
不過咁,不愁衣食者,又作別論.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆