上一頁下一頁
發新話題

今次有机去浩園

收藏  |  訂閱
47  13.1k

引用:
原帖由 totowai 於 2022-2-21 15:46 發表 查看引用來源
而家百業肅條,有得做,總好過冇得做.
不過咁,不愁衣食者,又作別論.
聽過簡介,三更,返六日,接觸確診,追埋更,边有假休息,六十八,而家政府返五日,要退休返六日,全日帶N95兼最高防護,唔做都死得,大部似我不愁衣食,只係一顆使命心,有家庭怕染家人,我就無精力,尤其一日要疴幾次尿,換幾套衫,著除疴卅分鐘,一陣俾人話懶人多屎尿,兼一更五件,你做

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-2-22 08:59 發表 查看引用來源
聽過簡介,三更,返六日,接觸確診,追埋更,边有假休息,六十八,而家政府返五日,要退休返六日,全日帶N95兼最高防護,唔做都死得,大部似我不愁衣食,只係一顆使命心,有家庭怕染家人,我就無精力,尤其一日要疴幾次尿,換幾套衫, ...
加埋而家咁嘅天氣,悽風苦雨,真係人都癲呀.

引用:
原帖由 totowai 於 2022-2-22 22:05 發表 查看引用來源
加埋而家咁嘅天氣,悽風苦雨,真係人都癲呀.
當你收到張粮单, 做强检未有,幾多錢都冇用,酒店staycation冇囡,食飨好嘅冇,得條 螺絲仔,性玩具玩唔到,濑閪又全口爛,荷爾蒙針反應太大,波大蓮痛賓州细春子缩,唔想咁快,遲早都要,咪早的阉左算,阉春排期24/4相信而家做唔到,私家要貼皮幾,針都打左,五月先算

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-2-24 09:55 發表 查看引用來源
當你收到張粮单,40074521做强检未有,幾多錢都冇用,酒店staycation冇囡,食飨好嘅冇,得條40074522螺絲仔,性玩具玩唔到,濑閪又全口爛,荷爾蒙針反應太大,波大蓮痛賓州细春子缩,唔想咁快,遲早都要,咪早的阉左算,阉春排期24/4相信而家做 ...
烏呼哀哉!
從此雞場,少了一員戰將.

引用:
原帖由 totowai 於 2022-2-24 15:58 發表 查看引用來源
烏呼哀哉!
從此雞場,少了一員戰將.
我尚可濑閪,玩十八摸

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-2-24 21:05 發表 查看引用來源
我尚可濑閪,玩十八摸
雖未能劍及履及,但人生至此,夫復何求.

引用:
原帖由 totowai 於 2022-2-24 08:42 發表 查看引用來源
雖未能劍及履及,但人生至此,夫復何求.
唔知攞景定增慶。

引用:
原帖由 reddoor 於 2022-2-25 02:42 發表 查看引用來源

唔知攞景定增慶。
可以玩足四十餘年,雖然未能年多後可以〈金破處〉慶祝屌閪射精五十年,就算閹左春係碌鸠打針都可硬两小時,無嘢出,两小時都可屌幾個

引用:
原帖由 reddoor 於 2022-2-25 02:42 發表 查看引用來源

唔知攞景定增慶。
咁都要問?乃西咁過癮,梗係贈慶啦.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-2-25 08:07 發表 查看引用來源
可以玩足四十餘年,雖然未能年多後可以〈金破處〉慶祝屌閪射精五十年,就算閹左春係碌鸠打針都可硬两小時,無嘢出,两小時都可屌幾個
可硬兩小時,夠哂時間扑嘢.
價錢貴唔貴?要醫生處方?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆