今次有机去浩園

收藏  |  訂閱
18  13.1k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-2-24 21:05 發表 查看引用來源
我尚可濑閪,玩十八摸
雖未能劍及履及,但人生至此,夫復何求.

引用:
原帖由 reddoor 於 2022-2-25 02:42 發表 查看引用來源

唔知攞景定增慶。
咁都要問?乃西咁過癮,梗係贈慶啦.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-2-25 08:07 發表 查看引用來源
可以玩足四十餘年,雖然未能年多後可以〈金破處〉慶祝屌閪射精五十年,就算閹左春係碌鸠打針都可硬两小時,無嘢出,两小時都可屌幾個
可硬兩小時,夠哂時間扑嘢.
價錢貴唔貴?要醫生處方?

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-2-25 20:42 發表 查看引用來源
當然要,過千,最新話唔使打針,放药鳩咀尿道口
價錢好很貴,係咪比果 d 食偉哥都冇效嘅人用架?

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-2-26 07:21 發表 查看引用來源
打針係俾的性机能冇晒,而係刺激海棉体做充血死能
總算有一線希望,有錢又想扑嘢,大可一試.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-2-27 11:09 發表 查看引用來源
直接陽具打針,同而家的药相沖,到唔使打荷爾蒙就可用,最快要明年七月,

陰莖海綿體內藥物注射療法是治療勃起功能障礙(陽萎)有效的輔助治療之一,直接將藥物注射到陰莖海綿體內,使海綿體動脈擴張、海綿體內的平滑肌細胞放鬆,造 ...
睇完成翩文章,完全明白哂,打針係最後手段,非不得矣,不打為妙.
深覺偉哥面世,簡直係男人嘅大救星呀.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-2-28 07:04 發表 查看引用來源
最近三年都係靠偉哥,的医療券都是在黃綠配偉哥原廠470,黃綠話靚副廠荷蘭250
全世界嘅醫生,尤其香港,揾錢至上,見你要買鳩大丸,定必飛擒大咬,搾到你盡.

好彩有中国,成份,份量,功效一樣,賣50元人仔,可惜而家,通關無期,都唔知要等幾耐,至買到呢 d 平靚正嘅藍色丸仔喇.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-3-1 08:38 發表 查看引用來源
HK食偉仔,大圈初用金戈,後用千威,雄起用勁豹,唔会帶落HK
有老友,一條友,烏吓烏吓,在大陸買金戈,事後比我地笑到面黃.

原來間藥店,收佢一舊水人仔一粒,粒丸仔金色,但只得50MG.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-3-12 07:34 發表 查看引用來源
470係一排四粒,100mg,有50mg,但價錢都三百幾大陸貨,金戈同千威就有係50同25、
中國人50就夠,我初食25.後食50,後期嗒妹仔我50十25
古有神農氏,今有羊羊兄,好嘢呀!

前往最後回覆