上一頁下一頁
發新話題

肥臀妻

收藏  |  訂閱
64  175.7k

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-29 21:43 發表 查看引用來源

過獎了
米又係中女一件
我女人仲中d,中女都有中女玩法

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-29 10:44 發表 查看引用來源
正呀師兄,呀嫂身型一流,冇得彈。我老婆都試過收夜,撘的士時除左底褲同我FaceTime
喺的士度FACE TIME直播除?定一早已經除左?

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-30 08:47 發表 查看引用來源
佢坐喺司機位後面嘅,face time嗰時已經除左,仲要佢自己捽住個西同我face time
嘩!呀嫂一定好濕,d淫水流到坐位都係,呀嫂一返到屋企一定比你屌鑊甘啦

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-30 12:21 發表 查看引用來源
見到咁樣我就梗係衝岀去接佢啦,佢架的士到嗰陣仲比我見到佢移去中間位先比錢,揾緊銀包嗰陣佢係打開對腳,中門大開咁比錢,落車嗰刻佢仲特登拎高條裙叫個司機睇吓佢個西,比佢睇左幾秒先落車,落車後仲同我講佢特登留低條底褲喺 ...
真係好正,我唸喺的士度個司機已經知佢捽緊妹妹,你仲可以車咁遠去山邊,比我求其搵個carpark或者泊埋一邊就嚟

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 12:35 發表 查看引用來源
試過好多次啦,有佢自己約炮,有時我一齊玩多p,我其中有班friend keep住有屌佢,總之就好多人屌過佢啦
咁你覺得點?你老婆又覺得點?

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 13:42 發表 查看引用來源
佢地就梗正啦,我老婆同佢哋乜都肯玩,仲要我老婆樣靚身材正,唔係普通貨色,所以佢哋猛咁約佢開波
咁你d朋友質素如何?聽你咁講你老婆都唔會揀,上左隱係男人都屌得

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 14:30 發表 查看引用來源
我同佢第一次就係同我班friend,佢嘅第一次3p我就唔喺度啦
咁即係你比你老婆調交左

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 14:56 發表 查看引用來源
我班friend不嬲都咸濕架啦,成日喺我面前討論各自嘅老婆,佢哋成班一致認為我老婆最正,有時一齊岀嚟玩都係咁抽佢水,我老婆又冇避,照同佢地玩。咁有一晚喺酒精嘅作用下,我老婆又比佢哋抽水,其中有個大佢夠唔夠膽當仲咁多人含撚 ...
可能你老婆想左好耐,咁岩開正佢

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 15:39 發表 查看引用來源
係呀,人又多,得佢一條女,咁就梗係要排隊啦
有冇問過呀嫂咁玩法,係乜心態?

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 15:52 發表 查看引用來源
嗰次之後我地都繼續玩左好多年,到19年嗰時岀左事,搞到頭家爭啲散,大家先決定修心養性,講返轉頭佢話鐘意好多人錫佢,而同人扑野就最感覺到男人需要佢,錫佢,加上佢本身都好鐘意扑野嘅快感,而同一時間呢種重視嘅感覺只存在喺床上 ...
咁應該係病態,而家冇玩心態又係點?會唔會身痕想玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆