上一頁下一頁
發新話題

肥臀妻

收藏  |  訂閱
64  175.7k

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-11-5 11:28 發表 查看引用來源
師兄,第一次見阿嫂個pat pat有冇打下佢
我識左我老婆成廿幾年,當年咁而家咁好肉,後生又吾多識欣賞肥pat,係生完個女同而家中年先識欣賞個pat

邊樣大就玩邊樣,個波吾大未玩C忽,何況佢個C忽都好正

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-11-5 16:48 發表 查看引用來源

絕對正pat!

極度淫邪!

我要隊入去!
多謝支持!你老婆都係正pat,如果我哋可以交換4p先係極度淫邪!

[quote]原帖由 issacsac 於 2022-11-5 17:56 發表 查看引用來源

到時可以在酒店房間同一張大床上
玩佢地嘅pat pat 波玻 lin lin , 玩到樂極忘形手舞足蹈😎 [/quote又或者叫兩個女人喺牀上服待一條仔,享受皇帝式嘅刺激,另一條仔就坐喺張凳做觀眾,欣賞兩條女個淫樣,兩個大patpat,中間個西充滿淫水,兩個含一條撚,兩個狗仔式等人插,滿足視覺上享受

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-11-5 18:53 發表 查看引用來源

有頂喇吉仔哥😁
佢逢月尾銀行做月結都要OT到11pm
我勁幻想佢夜晚去銀行大廈洗手間果陣
比色魔埋伏,用哥羅芳將佢整到暈暈地,挾持入廁間來一個快屌! ...
唔使幻想,等呀嫂OT夜返,你可以喺後樓梯等佢,等佢準備開門入屋時,即刻衝上去非禮佢、揸佢花波,之後隨即捉佢入屋強佢,呀嫂肯定好hi

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-11-6 00:29 發表 查看引用來源

入屋就屌
唔剝衫裙
扯爛絲襪T back就監生隊入去!
就係要咁,屌到佢hihi地,突然屋企裏面走多條友出嚟比69佢含,唔知呀嫂肯唔肯呢,可能已經hi到吾理得咁多,從此開始佢既多P生活

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-11-6 01:38 發表 查看引用來源

但 係 要付出代價
由於我 屌 得太 狂, 推到佢絲 襪爛 埋, 條 制 服裙pat pat 位滿 哂精子

你老婆都好正啦,肯著制服比你中出,睇嚟3p都有可能

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-11-7 18:30 發表 查看引用來源

😆都係你心水清
你一定玩慣啦

不過我冇好似AV男優咁好體能,推撞半小時都未射。通常我哋入屋企門口  佢放低手袋,大家洗乾淨手,就開始互摷  打車輪  有時叫佢含吓L    我就指插佢一陣  佢就入房對住鏡揭起西裙  拉低絲 ...
你老婆咁樣自己波都好正,自動比你屌

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-11-7 19:36 發表 查看引用來源

有時佢都會冇mood㗎,又話乾又話痛、會吹我話我攪咁耐🫣
其實  d 女人自己都需要啦
有需要未好,我老婆近排反而冇乜需要,有時屌佢時話有少少痛,所以都好影響性趣

引用:
原帖由 infantry 於 2022-11-8 08:56 發表 查看引用來源
都要識瀨先得架,唔識瀨會冇得屌
唔識瀨未鑽佢C眼,睇吓佢忍唔忍到吾屌

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆