上一頁下一頁
發新話題

肥臀妻

收藏  |  訂閱
101  175.4k

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 15:39 發表 查看引用來源
係呀,人又多,得佢一條女,咁就梗係要排隊啦
咁樣屌法佢肯定high啦!😬

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 16:08 發表 查看引用來源
而家冇玩,我就不停咁比佢要嘅重視感覺,緊張嘅感覺佢,不過身體之前玩開,已經成日處於好想扑野嘅狀態,我點餵得飽佢吖,佢又唔想走回頭路,於是玩露岀,撩下人,不過點到即止,最多比人抽下水 ...
你哋而家乜嘢年紀?

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 16:13 發表 查看引用來源
我今年39,老婆37。
咁佢應該都仲有排玩!辛苦你啦!努力啦!

引用:
原帖由 infantry 於 2022-11-1 07:45 發表 查看引用來源
咁佢都有歉意嘅,始終未提出mmf 之前佢一直婚後都有岀去玩而嗰段時間我係蒙在鼓裡
佢咁大引?佢上網識人?

引用:
原帖由 infantry 於 2022-11-1 09:38 發表 查看引用來源
冇試過網上揾人,有佢舊同事,啲客,佢自己有啲friend,有時玩多p就係佢啲sp揾人
佢早動撩人做?

引用:
原帖由 infantry 於 2022-11-1 10:04 發表 查看引用來源
一時時啦,又唔洗點開口卦,佢點撩人我就唔知啦,佢話試過去開間coffee shop個職員抄佢牌,跟住同一日就同人哋爆房,又試過去見工,個老細請佢食飯順便傾下啱唔啱份工,結果又比人屌埋,總之女人要揾sp係完全冇難度 ...
咁又係!不過而家啲人咁猖狂,我意思係即日食佢啲人!咁快就提出上床要求!

引用:
原帖由 infantry 於 2022-11-1 10:10 發表 查看引用來源
有時係佢自己提岀去爆房,佢想嘅話會直接問,可能做得多,完全唔怕尷尬卦
估唔到佢咁主動!多唔多返食?

引用:
原帖由 infantry 於 2022-11-1 10:12 發表 查看引用來源
佢唔比我幫佢揾人架,加上佢大把sp,更加唔洗我幫佢揾,佢而家就話冇再同人扑野,不過我就半信半疑,之前食得咁大,冇可能一下變和尚
咁又係!好難話停就停,同埋佢啲SP都會撩佢啦!

引用:
原帖由 infantry 於 2022-11-1 10:25 發表 查看引用來源
佢多數食一排就唔再食,不過人哋就好想繼續搞佢,佢就睇心情,試過一日走幾場
幾場咁勁!唔怪之得咁大食!

引用:
原帖由 infantry 於 2022-11-1 10:30 發表 查看引用來源
仲要幾場都係多p,嗰段時間係佢最癲,真係做得多過啲雞
咁密集好難停!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆