上一頁下一頁
發新話題

肥臀妻

收藏  |  訂閱
902  175.5k

我老婆對瀨菊冇乜興趣,反而我成日都想瀨佢後門

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-11-8 08:10 發表 查看引用來源
10個女人9個半喜歡男人幫佢瀨閪🥰🥰🥰
一瀨就想俾人屌🤭🤭🤪🤪
你説得對!
只要你肯乃西,女人就冇L曬矜持,自動波掹到對腳大一大比你伸個頭埋去妹妹度😜

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-11-8 09:43 發表 查看引用來源

唔識瀨未鑽佢C眼,睇吓佢忍唔忍到吾屌
好主意!
此乃一大奇招👍

引用:
原帖由 infantry 於 2022-11-8 10:41 發表 查看引用來源
我老婆對瀨菊冇乜興趣,反而我成日都想瀨佢後門
我未試過乃後門
但應該一定和味
但我太太基於衛生問題,叫我如果用歸頭磨個佢後面,就萬萬不能再插妹妹,會帶埋細菌入陰道,引起陰道炎!

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-11-9 19:29 發表 查看引用來源

我未試過乃後門
但應該一定和味
但我太太基於衛生問題,叫我如果用歸頭磨個佢後面,就萬萬不能再插妹妹,會帶埋細菌入陰道,引起陰道炎!
你老婆冇比你試過?有時女人後門比前門更加私人,可以玩到佢後門(唔一定屌)更加有征服感

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-11-9 21:11 發表 查看引用來源
你老婆冇比你試過?有時女人後門比前門更加私人,可以玩到佢後門(唔一定屌)更加有征服感
佢唔肯屌史眼嫁
我通常屌西前 偷雞用歸頭順路掃佢後門一陣

佢反而識用手掃我史眼、春袋底等位置,知我會即刻加硬😆

回覆 796# issacsac 的帖子

我老婆都唔肯比我屌後門。但係佢前戲前一定要用玩具攪後門先有高潮!

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2022-11-9 21:55 發表 查看引用來源
我老婆都唔肯比我屌後門。但係佢前戲前一定要用玩具攪後門先有高潮!
你太太真係好識玩
你要好好珍惜佢嘅body👍

我老婆反而有時會叫我屌佢後門,不過我就反而麻麻地,覺得其實感覺唔太大分別

引用:
原帖由 infantry 於 2022-11-10 07:51 發表 查看引用來源
我老婆反而有時會叫我屌佢後門,不過我就反而麻麻地,覺得其實感覺唔太大分別
當你屌過後門🤭😌就不外如事!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆