上一頁下一頁
發新話題

肥臀妻

收藏  |  訂閱
902  175.2k

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-11-13 18:04 發表 查看引用來源
其實可以由修剪開始。慢慢變刮光。而且啲毛出番嚟會好痕!或者可以試吓用臘去毛。再生會無咁痕
謝謝你的分享!
未見過太太下面變光雞😆

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-13 06:51 發表 查看引用來源

一下子就冇哂毛就難啲, 或者𠱁吓嫂夫人修吓佢巧多嘢都方便啲噃, 你睇阿文組長幫啲人妻做修毛師幾稱職, 唔使郁吓就剃光佢, 早發現, 早徵求, 早修毛, 就如文組長一樣成為一個典範, 大家要學習學習. ...
嘻嘻~太誇張啦,不過剃光和修剪都各有千秋🤪🤪

我個人修剪同剃光又或者留長都鍾意。激光,脫光左就唔會再留得番!
一去無回頭!
光脫脫,影相同用口都好。
但見得光脫脫有時都又想玩下黑森林!
男人就係咁濺格
引用:
原帖由 MAN818 於 2022-11-13 20:52 發表 查看引用來源
嘻嘻~太誇張啦,不過剃光和修剪都各有千秋🤪🤪

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-11-13 20:56 發表 查看引用來源
我個人修剪同剃光又或者留長都鍾意。激光,脫光左就唔會再留得番!
一去無回頭!
光脫手,影相同用口都好。
但見得光脫脫多有時都相玩下黑森林!
男人就係咁濺格
...
同意你睇法👍👍

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-11-13 20:43 發表 查看引用來源

謝謝你的分享!
未見過太太下面變光雞😆
會唔會幻想吓係點樣 ? 唔啱睇又會唔會失望 ?

閪毛剃左,1個月到都會長番長!
失望?
睇下係佢自己剃定你幫佢剃!
個玩法又唔同!
引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-14 06:33 發表 查看引用來源

會唔會幻想吓係點樣 ? 唔啱睇又會唔會失望 ?

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-11-14 09:00 發表 查看引用來源
閪毛剃左,1個月到都會長番長!
失望?
睇下係佢自己剃定你幫佢剃!
個玩法又唔同!
有啲位自己係剃唔得乾淨要搵人幫手,試過幾次氹到老婆剃,佢話叫我幫佢剃,每次我一路幫佢剃一路扯曬旗, 剃完之後當然幫佢奶,然後就…………

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-11-14 09:33 發表 查看引用來源

有啲位自己係剃唔得乾淨要搵人幫手,試過幾次氹到老婆剃,佢話叫我幫佢剃,每次我一路幫佢剃一路扯曬旗, 剃完之後當然幫佢奶,然後就………… ...
咁佢有冇一路剃一路濕?😉

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-11-14 09:33 發表 查看引用來源

有啲位自己係剃唔得乾淨要搵人幫手,試過幾次氹到老婆剃,佢話叫我幫佢剃,每次我一路幫佢剃一路扯曬旗, 剃完之後當然幫佢奶,然後就………… ...
然後就……然後就……
嫂夫人幫師兄剃, 剃完之後當然幫師兄含到標精.  

反而我每次同老婆剃,都因為驚剃損佢而冇性慾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆