上一頁下一頁
發新話題

肥臀妻

收藏  |  訂閱
902  175.2k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-11-22 11:39 發表 查看引用來源
以前後生吾多鍾意d大Patpat,而家反而覺得下圍35-37大pat好正,有pat形外,推車時啪啪聲真係有視覺又有聽覺享受
其實35-37唔算大,應該係正常!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-22 11:47 發表 查看引用來源
其實35-37唔算大,應該係正常!😬
都係要睇身形比例。
圓潤有肉就夠。

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-11-22 12:29 發表 查看引用來源

都係要睇身形比例。
圓潤有肉就夠。
係架!最緊要有肉地!😬

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-11-22 11:39 發表 查看引用來源
以前後生吾多鍾意d大Patpat,而家反而覺得下圍35-37大pat好正,有pat形外,推車時啪啪聲真係有視覺又有聽覺享受
我都覺得係,以前後生係睇樣貌同對波,反而年紀大鍾意睇個pat,而家係街見到D女著瑜伽褲,個屁股顯露無遺,真係正到冇朋友☺️。

引用:
原帖由 中村雅俊 於 2022-11-22 13:39 發表 查看引用來源
我都覺得係,以前後生係睇樣貌同對波,反而年紀大鍾意睇個pat,而家係街見到D女著瑜伽褲,個屁股顯露無遺,真係正到冇朋友☺️。
瑜珈褲真係偉大發明,最緊要啲女人又鐘意著!😬

引用:
原帖由 中村雅俊 於 2022-11-22 13:39 發表 查看引用來源
無錯,仲要有鍛練夠挺既pat,另外有啲女著半截裙見到條腿但又遮住個pat,後面睇真係好正

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-11-22 13:55 發表 查看引用來源
無錯,仲要有鍛練夠挺既pat,另外有啲女著半截裙見到條腿但又遮住個pat,後面睇真係好正
你意思係摟屌裙?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-22 13:42 發表 查看引用來源
系架....後面看大大個籮柚現晒形,前面看成條閪隙都現晒,但當事人還覺得很自豪🥰🥰睇嘅開心著嘅自豪雙贏局面👍👍

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-11-22 14:01 發表 查看引用來源
系架....後面看大大個籮柚現晒形,前面看成條閪隙都現晒,但當事人還覺得很自豪🥰🥰睇嘅開心著嘅自豪雙贏局面👍👍
男女都歡迎!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-22 13:42 發表 查看引用來源
真係偉大發明,瑜伽褲如果加埋條t-back,...wow正撚到呢🥳🥳🥳

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆