上一頁下一頁
發新話題

瀨閪含撚 齊上癮!

收藏  |  訂閱
311  272.3k

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-13 18:10 發表 查看引用來源
唔准姓賴。。。哈哈
咁係你令我心思思,囉囉攣~
唔入你仲入邊個呀?  

寫錯左,係唔入你數仲入邊個呀^^

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-13 18:17 發表 查看引用來源

姓瀨可以嗎?

我估夢夢喜歡對手前奏要奶好耐 , 奶到high 晒就要含撚, 即係轉玩69
話時話,大家玩69鐘意男上定女上??

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-13 18:26 發表 查看引用來源

女上。。。。

喜歡比女士坐面
我都係女上,因為基於我懶,鐘意訓係到多D  haha

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-13 18:51 發表 查看引用來源

同埋女上69, 女士會搵自己最舒服的位置比我奶 , 舒服時又會不停扭動係咁磨我面, 又會用力向下壓, 感覺女士會淫好多
認同呀,講講下又想揾閪瀨下玩下

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-14 07:12 發表 查看引用來源
尋晚失眠  眼光光碌嚟碌去  乜都冇做過呀!😅
我琴晚都係唔夠訓,12點訓左,但2點幾就比老婆吹醒左~

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-14 07:42 發表 查看引用來源
咁你應該係爽屎多啲喎。。。🤭
都爽啊,玩左都幾多姿勢^_^

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-14 09:53 發表 查看引用來源
咁要問樓主有冇玩喎。。。
第一下已經係狗仔式啦,平時初初插入去時都會就住就住,怕整痛老婆,唔會太大力,都係入左少少龜頭撩多幾下先慢慢成支插晒入去。
但琴晚老婆可能就快黎M,,特別想要又特別姣咁,於是我就特登玩下野,係狗仔式時第一下已經大大力咁插晒入去,老婆即刻嗌晒出黎^^ 跟住我都唔留力,連環快插下先haha

玩左陣之後就轉女上男下,等佢坐下蓮先,又玩多陣,我就提意佢檸轉身背對住我黎觀音坐蓮,其實平時好少玩依招,點知一玩就覺得原來幾正禾,我訓係度睇住老婆個大patpat上下上下咁吞緊我支棍,佢仲要一路un一路話"好入呀,頂到好入呀"咁不特止,un左陣之後仲要係個patpat 扭左扭右咁上上下下黎吞吐我碌野,原來都幾好睇^^

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-14 10:11 發表 查看引用來源

咁你有準備野比老公?
可能夢夢都準備左花比老公,係夢夢既菊花^^

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-14 09:33 發表 查看引用來源
唔係,我不嬲都叫老公唔好送花,唔抵,收cash實際啲。。。🤭
我同你一樣咁諗法,今日買花好揾笨,所以都係諗住用cash黎接朵花送比老婆仲實制

[quote]原帖由 夢@@ 於 2022-2-14 10:33 發表 查看引用來源
呢個我老公玩咗兩年🤭🤭 [/

好老公!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆