上一頁下一頁
發新話題

瀨閪含撚 齊上癮!

收藏  |  訂閱
311  272.8k

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-2-14 23:11 發表 查看引用來源
做齊三寶,真係一潮接一潮haha
邊3樣係你心目中既3寶呀??瀨閪+含L+爽插?

引用:
原帖由 high88 於 2022-2-15 06:49 發表 查看引用來源
暖暖地好
係咪插緊時要暖笠笠,內射時就要熱辣辣?^^

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-2-15 10:54 發表 查看引用來源
三寶—奶—指插-鳩插,又奶指插-鳩插,不斷
循環,又噴下水,會高潮不停
咁熟女你覺得點奶你先舒服? 時快時慢?猴擒式定係溫柔式?or..??

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-2-15 11:41 發表 查看引用來源
時快時慢啦,但又唔好重點同一個位喎,之後因太刺激而會少少痛
又學到野,有機會揾老婆實習下先

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-2-15 15:57 發表 查看引用來源
加埋有吸啜功能,超正
用黎吸啜粒豆豆?

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-2-15 17:23 發表 查看引用來源
係呀,有一隻帶埋出去同男友玩,吸住豆,好快黎,男友禁實玩具唔俾我拎走,不斷抽搐,我大叫唔得啦唔得啦,佢都唔理我,爆哂水😂😂😂
嘩~~淨係睇文字表達都感受到果種淫蕩呀

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-2-15 22:47 發表 查看引用來源
真係諗起都濕呀,但而家疫情咁勁都冇見啦,維有玩具頂住先🥺🥺🥺🥺
咁自己玩玩具又會唔會玩到自己爆水??

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-2-16 07:40 發表 查看引用來源

電器遇水氣小心觸電, 一陣電燶啲毛毛會好大陣味嘅呢..   
放心,乾電既電壓好低,就算用條脷瀨落去粒電到都應該無乜反應,但如果真係電到既話,首當其衝就係電到粒豆豆,電到粒豆豆跳下跳下,咁樣可能熟女師妹覺得仲刺激呢^^

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-16 09:35 發表 查看引用來源
呢啲時勢  都係要忍耐下啦…😅
咁又係,唔通大家出到黎帶住幾個口罩搞野咩,又無得打車輪,又無得瀨閪,更無得比人含L,,,,玩少好多。當堂無晒癮

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-16 10:11 發表 查看引用來源
冇錯。。。因為咁俾人捉去隔離,真係乜都輸L晒😅😅
但換個角度諗,如果男同女既一齊捉左去隔離,因為係緊密接觸者所以係同一間房,咪名正言順咁搞返14日。。haha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆