上一頁下一頁
發新話題

瀨閪含撚 齊上癮!

收藏  |  訂閱
4.9k  272.8k

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-10 18:05 發表 查看引用來源
你試下開發你男人啦…
咁唔會有可能😔

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-2-10 18:05 發表 查看引用來源
我都可以代答,任何男人都是同一個答案😅😅🤪🤪🤪
可能有例外呢?🤭

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-10 17:57 發表 查看引用來源
佢一定有啲陰影,你係咪曾經好用力插痛佢呀?
又唔似係,我對佢好溫柔,插佢時唔會用死力,通常都係用龜頭係洞口插少少,插少少咁,之後先慢慢成條入落去

引用:
原帖由 high88 於 2022-2-10 18:07 發表 查看引用來源
咁唔會有可能😔
點解?可唔可以講出嚟,大家幫手諗下計呀?

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-10 18:02 發表 查看引用來源
係俾ex開發咗而愛上俾另一半奶,但就唔係個個奶技了得,都好講緣份🤭
就我經驗, 奶豆女士一定係最high, 但唔好可以只攻豆豆........

當女士真係被奶到high 晒時, 奶多一陣就轉奶另一位置, 例如兩邊唇

等女士少少回氣, 就再突襲奶返豆豆............幻得幻失感覺會好正

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-10 18:04 發表 查看引用來源
男人都愛淫娃。。。十個九個都愛
男人好奇怪,同身邊嘅女人出去食人,就要賢妻良母型賢良淑德😊
但同女人上床就要佢變成淫娃,淫蕩婦,越淫賤越快樂和興奮😅🤪🤩🥰

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-10 18:07 發表 查看引用來源

又唔似係,我對佢好溫柔,插佢時唔會用死力,通常都係用龜頭係洞口插少少,插少少咁,之後先慢慢成條入落去
我講用手  唔係用J呀…師兄🙈

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-10 18:04 發表 查看引用來源
男人都愛淫娃。。。十個九個都愛
未必一定要淫, 但一定要識享受性愛

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-10 18:08 發表 查看引用來源

就我經驗, 奶豆女士一定係最high, 但唔好可以只攻豆豆........

當女士真係被奶到high 晒時, 奶多一陣就轉奶另一位置, 例如兩邊唇

等女士少少回氣, 就再突襲奶返豆豆............幻得幻失感覺會好正 ...
有見地。。。果然高手吖

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-10 18:07 發表 查看引用來源
可能有例外呢?🤭
有例外就唔會又瀨又啜 ,屌入去是最終目的🥰
如果唔係那種人就是變態😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆