上一頁下一頁
發新話題

瀨閪含撚 齊上癮!

收藏  |  訂閱
4.9k  270.6k

瀨閪含撚 齊上癮!

忽發奇想,突然好想出post同大家交流下瀨閪心得或趣聞!
分享文#1  #96  #269   #835

我記得我第一次幫女仔用口就係我既初戀,我地開始左性關係之後,就緊係越玩越多花臣,咁果時睇得av多,緊係想試下佢幫我含啦,點知果初戀又係淫底,竟然真係肯幫我含,咁比佢含多幾次之後,覺得無理由咁自私淨係我有得享受,佢就無嫁,於是乎我就自動開始又幫佢瀨下啦,點知一瀨就返唔到轉頭,之後每一個gf/sp我都實會瀨。

最心刻既係有個sp係肥肥地,對波又唔算特別大,肥得黎係厚背果種,其實唔係我杯茶,因為我唔介意肥,但最緊要大波,但依位sp幾特別之處竟然係粒豆豆,佢粒豆豆係我見過既最大粒,舐多幾下之後竟然漲到大紅豆咁大粒,直情成粒含係口邊啜都得,瀨到sp上氣唔接下氣咁,諗返起都好過癮。

有時間我再分享多D其他既^_^

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-10 14:59 發表 查看引用來源
我記得我第一次幫女仔用口就係我既初戀,我地開始左性關係之後,就緊係越玩越多花臣,咁果時睇得av多,緊係想試下佢幫我含啦,點知果初戀又係淫底,竟然真係肯幫我含,咁比佢含 ...
奶到對方高潮係好有満足感!如果對方冇比人奶過,第一次比你奶就仲正!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-10 15:07 發表 查看引用來源
奶到對方高潮係好有満足感!如果對方冇比人奶過,第一次比你奶就仲正!😉
通常瀨到女伴頂唔順時已經主動擒左上黎,瀨到高潮又真係好似唔多次

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-10 14:59 發表 查看引用來源
我記得我第一次幫女仔用口就係我既初戀,我地開始左性關係之後,就緊係越玩越多花臣,咁果時睇得av多,緊係想試下佢幫我含啦,點知果初戀又係淫底,竟然真係肯幫我含,咁比佢含 ...
我試過係公園比條仔瀨
點知比個保安見到,以為埋黎屌尻我地
點知佢話都想瀨埋

引用:
原帖由 卓盈 於 2022-2-10 15:17 發表 查看引用來源

我試過係公園比條仔瀨
點知佢話都想瀨埋
Haha,,咁最尾有無益下保安哥哥呀?

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-10 15:19 發表 查看引用來源

Haha,,咁最尾有無益下保安哥哥呀?
我男友竟然幫佢睇水

引用:
原帖由 卓盈 於 2022-2-10 15:19 發表 查看引用來源

我男友竟然幫佢睇水
咁你男友瀨得舒服D定保安哥哥瀨得舒服D呢?

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-10 15:15 發表 查看引用來源

通常瀨到女伴頂唔順時已經主動擒左上黎,瀨到高潮又真係好似唔多次
咁都正吖!😉

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-10 15:20 發表 查看引用來源

咁你男友瀨得舒服D定保安哥哥瀨得舒服D呢?
保安好狼死

引用:
原帖由 卓盈 於 2022-2-10 15:17 發表 查看引用來源

我試過係公園比條仔瀨
點知佢話都想瀨埋
咁你有冇比佢奶埋?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆