上一頁下一頁
發新話題

瀨閪含撚 齊上癮!

收藏  |  訂閱
4.9k  271.2k

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-10 17:18 發表 查看引用來源
有無人可以教我點出emoji??
你用手機睇同出文 ?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-10 16:32 發表 查看引用來源
寶兄話條嘢唔夠粗壯,所以佢話練到條脷識轉灣了到入面,先乃到條女高潮迭起,之後屌佢就事半功倍🤭
寶兄同我想法一樣

近兩年仲學埋潮吹手添

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-10 17:20 發表 查看引用來源
e個話題好吸引人, 亦令人好多回憶, 亦令人好想可以即刻去奶
咁ching有無D有趣既回憶分享下丫

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-10 17:21 發表 查看引用來源

你用手機睇同出文 ?
Yes,,用手機

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-10 17:25 發表 查看引用來源

寶兄同我想法一樣

近兩年仲學埋潮吹手添
寶兄都識玩潮吹手👍

見大家瀨得咁高興,我又分享多一個經歷先。
其實有瀨過既ching都應該知道D淫水會係咩味,一般都會係甘甘地,或者酥酥地,來M前既話可能D味道可能會濃烈D,M後又會淡味D,但我試過一次既sp係瀨落去竟然係淡淡輕輕既甜味,當其時都唔知點解會係甜味,又唔好意思開口問sp, 但就瀨得好滋味,瀨到sp緊係呻吟聲不斷啦,仲㩒實我果頭唔比我離口。
不過時後依家諗返,果D甜味會唔會來自KY呢?因為我未用過KY,無乜經驗,所以都係估估下。

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-10 17:29 發表 查看引用來源
寶兄都識玩潮吹手👍
咁倫嫂噴左未 ?

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-10 14:59 發表 查看引用來源
忽發奇想,突然好想出post同大家交流下瀨閪心得或趣聞!
我記得我第一次幫女仔用口就係我既初戀,我地開始左性關係之後,就緊係越玩越多花臣,咁果時睇得av多,緊係想試下佢幫我含啦,點知果初戀又係淫底,竟然真係肯幫我含,咁比佢含 ...
你呢個post,  我好認真咁諗我第一次俾我ex奶到死去活來,至此就愛上咗
果陣佢知我未俾人開發過,佢專登買咗啲手扣扣住我啲手腳唔俾我郁,俾佢由頭奶到尾  又由尾奶返上去,再重點奶妹妹同加埋手了,爽到都唔知點形容,之後每次前戲重點都會係奶妹妹,次次都玩成半個鐘🙈🙈

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-10 17:28 發表 查看引用來源

咁ching有無D有趣既回憶分享下丫
又冇特別野喎

都係喜歡女性坐住我面奶

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-10 17:28 發表 查看引用來源

Yes,,用手機
用iphone ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆