上一頁下一頁
發新話題

瀨閪含撚 齊上癮!

收藏  |  訂閱
4.9k  271.3k

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-10 17:36 發表 查看引用來源

玩埋手扣添呀?係咪比人乃到好high但又無得避又無得反抗,果種感覺好刺激?
我就係試過奶一位人妻, 佢平時好難有高潮, 有次奶左佢好耐, 卒之見到佢高潮爆炸個刻係會成個人彈起, 之後一路想後退, 唔比我再奶

當然咁難得機會我一定唔比佢走, 禁佢佢對腳繼續奶, 佢頂唔順係咁叫唔好, 唔得啦..........., 上半身不斷扭動, 下半身就比的禁實冇得郁, 間中再high d 時上半身又再彈起..............
......

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-10 17:44 發表 查看引用來源
咁一定有啦…奶到要求佢停口加入我🤭
正吖!佢都應該好有滿足感!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-10 17:44 發表 查看引用來源
咁咪好囉!打開快樂之門…😉
都係架。。。呢個ex 開發咗我冇數咁多嘅第一次😅😁

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-10 17:45 發表 查看引用來源

我就係試過奶一位人妻, 佢平時好難有高潮, 有次奶左佢好耐, 卒之見到佢高潮爆炸個刻係會成個人彈起, 之後一路想後退, 唔比我再奶

當然咁難得機會我一定唔比佢走, 禁佢佢對腳繼續奶, 佢頂唔順係咁叫唔好, 唔得啦. ...
一聽就知好玩呀!!

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-10 17:42 發表 查看引用來源

可惜我老婆唔比我玩指插,話驚整損裡面,玩少好多野
每次見sl, 我都會前兩日剪定指甲

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-10 17:45 發表 查看引用來源

當然咁難得機會我一定唔比佢走, 禁佢佢對腳繼續奶, 佢頂唔順係咁叫唔好, 唔得啦. ...
就係咁啦…我ex玩手扣就係試第一次奶我俾我反抗走咗,之後就買手扣扣住我啦…🙈

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-10 17:45 發表 查看引用來源
正吖!佢都應該好有滿足感!😉
我ex直情覺得征服咗我😅

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-10 17:47 發表 查看引用來源

每次見sl, 我都會前兩日剪定指甲
我剪晒指甲佢都係唔肯,無計,其實我好想手口並用,一路乃豆豆一路揾G點

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-10 17:37 發表 查看引用來源

用三叔
用iphone 打字時, 係keybroard 度已經可以選擇用emoji

引用:

可以令好難有高潮嘅女人咁high好有満足感!之後屌入去,肯定令佢不斷高潮!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆