上一頁下一頁
發新話題

瀨閪含撚 齊上癮!

收藏  |  訂閱
4.9k  270.9k

引用:
原帖由 卓盈 於 2022-2-10 15:22 發表 查看引用來源

保安好狼死
奶人哋條女梗係狼死!😬

回覆 1# goldberg 的帖子

我就唔係為咗報答對方,先乃,我知性開始就十分喜歡的

引用:
原帖由 卓盈 於 2022-2-10 15:22 發表 查看引用來源

保安好狼死
咁你有無"狼死"反呀保安哥哥先?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-10 15:23 發表 查看引用來源
奶人哋條女梗係狼死!😬
我男友果時行開左,唔知佢睇唔睇到

引用:
原帖由 leechi1978 於 2022-2-10 15:23 發表 查看引用來源
我就唔係為咗報答對方,先乃,我知性開始就十分喜歡的
果時細個開始接觸性時會覺得瀨閪好無面,果時驚比同輩笑,又怕dirty咁,但瀨過之後就返唔到轉頭。

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-10 15:27 發表 查看引用來源

果時細個開始接觸性時會覺得瀨閪好無面,果時驚比同輩笑,又怕dirty咁,但瀨過之後就返唔到轉頭。
所以好多人妻都未試過比人奶!😉

我都好鍾意幫女人奶閪,前排幫SP奶閪時,見佢變咗無毛白虎,好正呀,我奶得特別起勁。而做老婆奶閪,我鍾意瞓係度,老婆跪上來,用個閪壓住我塊臉係咁磨,磨到我成面都係閪手,我就用條脷奶佢個閪,又啜陰唇同粒豆豆。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-10 15:32 發表 查看引用來源
所以好多人妻都未試過比人奶!😉
我鐘意我訓係到,女伴就擘大腳騎係我面上比我瀨,咁樣可以一路瀨一路睇住對波fing fing下,仲可以睇住佢比我瀨到好舒服既淫樣,係最正!
又或者要女伴M字腳咁坐係度,我就痞係佢閪前慢慢瀨比佢睇,等女伴睇住我條脷點樣玩佢粒豆豆,都係我最鐘意。

引用:
原帖由 10022 於 2022-2-10 15:35 發表 查看引用來源
我都好鍾意幫女人奶閪,前排幫SP奶閪時,見佢變咗無毛白虎,好正呀,我奶得特別起勁。而做老婆奶閪,我鍾意瞓係度,老婆跪上來,用個閪壓住我塊臉係咁磨,磨到我成面都係閪手,我就用條脷奶佢個閪,又啜陰唇同粒豆豆。 ...
你老婆都好識嘆!😉

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-2-10 14:59 發表 查看引用來源
忽發奇想,突然好想出post同大家交流下瀨閪心得或趣聞!
我記得我第一次幫女仔用口就係我既初戀,我地開始左性關係之後,就緊係越玩越多花臣,咁果時睇得av多,緊係想試下佢幫我含啦,點知果初戀又係淫底,竟然真係肯幫我含,咁比佢含 ...
女人比人奶好易有高潮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆