上一頁下一頁
發新話題

瀨閪含撚 齊上癮!

收藏  |  訂閱
311  271.2k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-10 16:46 發表 查看引用來源
保安嫂仲顛😙
保安嫂點對你癲法?願聞其詳haha

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-10 16:53 發表 查看引用來源
不過保安嫂剛剛先同保安佬分開左,算是和平分手,繼續各自精彩😅
嘩,保安嫂好正禾,依D熟女餓狼先最好玩

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-10 17:01 發表 查看引用來源
又大波又風騷,仲要愛玩中出🤭
係咪似 風間由美 咁呀?

有無人可以教我點出emoji??

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-10 17:20 發表 查看引用來源
e個話題好吸引人, 亦令人好多回憶, 亦令人好想可以即刻去奶
咁ching有無D有趣既回憶分享下丫

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-10 17:21 發表 查看引用來源

你用手機睇同出文 ?
Yes,,用手機

見大家瀨得咁高興,我又分享多一個經歷先。
其實有瀨過既ching都應該知道D淫水會係咩味,一般都會係甘甘地,或者酥酥地,來M前既話可能D味道可能會濃烈D,M後又會淡味D,但我試過一次既sp係瀨落去竟然係淡淡輕輕既甜味,當其時都唔知點解會係甜味,又唔好意思開口問sp, 但就瀨得好滋味,瀨到sp緊係呻吟聲不斷啦,仲㩒實我果頭唔比我離口。
不過時後依家諗返,果D甜味會唔會來自KY呢?因為我未用過KY,無乜經驗,所以都係估估下。

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-10 17:33 發表 查看引用來源
你呢個post,  我好認真咁諗我第一次俾我ex奶到死去活來,至此就愛上咗
果陣佢知我未俾人開發過,佢專登買咗啲手扣扣住我啲手腳唔俾我郁,俾佢由頭奶到尾  又由尾奶返上去,再重點奶妹妹同加埋手了,爽到都唔知點形容,之後每次前 ...
玩埋手扣添呀?係咪比人乃到好high但又無得避又無得反抗,果種感覺好刺激?

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-10 17:34 發表 查看引用來源

用iphone ?
用三叔

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-10 17:25 發表 查看引用來源

寶兄同我想法一樣

近兩年仲學埋潮吹手添
可惜我老婆唔比我玩指插,話驚整損裡面,玩少好多野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆