上一頁下一頁
發新話題

瀨閪含撚 齊上癮!

收藏  |  訂閱
311  271.2k

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-10 17:45 發表 查看引用來源

我就係試過奶一位人妻, 佢平時好難有高潮, 有次奶左佢好耐, 卒之見到佢高潮爆炸個刻係會成個人彈起, 之後一路想後退, 唔比我再奶

當然咁難得機會我一定唔比佢走, 禁佢佢對腳繼續奶, 佢頂唔順係咁叫唔好, 唔得啦. ...
一聽就知好玩呀!!

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-2-10 17:47 發表 查看引用來源

每次見sl, 我都會前兩日剪定指甲
我剪晒指甲佢都係唔肯,無計,其實我好想手口並用,一路乃豆豆一路揾G點

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-10 17:48 發表 查看引用來源
就係咁啦…我ex玩手扣就係試第一次奶我俾我反抗走咗,之後就買手扣扣住我啦…🙈
咁從此之後仲駛唔駛用手扣?定係之後直頭你㩒實佢果頭要佢不停咁乃你呀?haha

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-10 17:51 發表 查看引用來源
當只用口,入面會好有空虛感,一旦加埋指插,爽到反晒眼加叫到成層樓都聽到😂
可惜我老婆唔肯=_=

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-10 17:57 發表 查看引用來源
佢一定有啲陰影,你係咪曾經好用力插痛佢呀?
又唔似係,我對佢好溫柔,插佢時唔會用死力,通常都係用龜頭係洞口插少少,插少少咁,之後先慢慢成條入落去

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-10 18:08 發表 查看引用來源
我講用手  唔係用J呀…師兄🙈
當我嘗試用手指頭撩下既時後,佢已經㩒實我隻手指唔比我再前進

又再分享下先,不過今次係想講我最想瀨咩類型既閪但就到現在都未瀨過=_=,,就係兩片好大陰唇仲要向外反出黎果款,如果上網揾既話應該係叫"蝴蝶逼",,,因為有時睇D 4仔時,見到女女係兩片大陰唇既話係好吸引,好似兩片嘴唇想吸我入去咁,如果係吊緊時應該仲好睇,兩片大陰唇夾住我碌野吞吞吐吐咁,視覺享受簡直頂級呀,不過遺憾係暫時還未遇上。

引用:
原帖由 high88 於 2022-2-11 06:34 發表 查看引用來源
🤣🤣🤣比如姐
Morning  ,,咁早呀

引用:
原帖由 high88 於 2022-2-11 06:57 發表 查看引用來源
我琴日先問完人咩叫蝴蝶😂😂
依隻算係蝴蝶,好想瀨

附件

引用:
原帖由 high88 於 2022-2-11 07:27 發表 查看引用來源
不過興奮粒豆就會突出黎好脹
有幾大粒,有無紅豆咁大粒?^_^
如果一路插又一路用手卒粒豆豆會點啊?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆