上一頁下一頁
發新話題

瀨閪含撚 齊上癮!

收藏  |  訂閱
311  271.5k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-11 09:44 發表 查看引用來源
保安嫂有上嚟架🤭
@_@  咁可唔可以邀請保安嫂入黎傾呀

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-11 09:47 發表 查看引用來源
佢可能有d忙,有d帖會見到佢回應
可唔可以偷偷地話我知保安嫂係度叫。。。??

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-11 09:49 發表 查看引用來源
2個男人d精混合,然後睇住流返出嚟🤭
好有睇AV feel

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2022-2-11 09:52 發表 查看引用來源
會出現嘅時候佢就會出現,提示佢係會出圖。
Ching,,你有無嘗過保安嫂?

引用:
原帖由 7度 於 2022-2-11 09:54 發表 查看引用來源
正確 所以我女伴要求奶及指插
好羡慕ching你可以玩指插

引用:
原帖由 cx829 於 2022-2-11 10:20 發表 查看引用來源

if your partner has been eating alot of pineapple, then the pussy will smell great and a little sweet.
if she has been eating alot of mushrooms then it will smell bad!
There is science to prove this! ...
我都有聽講過食菠蘿係會唔同D

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-2-11 10:59 發表 查看引用來源
熟到聞到木香啦…🤭
差點睇錯係咩有對熟透大木瓜。。haha

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-2-11 11:35 發表 查看引用來源
我經常系咁…半夜搞🤭
我有時都係訓到半夜硬左,老婆就開始擒上黎,試過訓訓下feel到比我老婆吹緊

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-11 12:21 發表 查看引用來源
有左第一次,跟住就每次屌前都乃是正常的🤭
同男人一樣,比人第一次啜過龜頭之後,都係返唔到轉頭。

引用:
原帖由 high88 於 2022-2-11 13:14 發表 查看引用來源
我通常係叫佢唔好理我 我自己慢慢黎 摸下 含下先
我試過老婆又係除晒衫係我訓緊時黎含我摸我,但果次我真係好眼瞓,我叫佢唔好搞啦比我訓啦,自此之後老婆嬲左我幾日,從此我唔敢再拒絕佢。。haha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆