上一頁下一頁
發新話題

淫妻愛女上#1, 38

收藏  |  訂閱
91  32.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-24 11:13 發表 查看引用來源
我中意唔駛戴套果陣做騎師
我估任何時候都鈡意唔戴套🤣

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2022-3-25 07:16 發表 查看引用來源
好似第二張,我老公都鍾意咁。同埋我係上面好快高潮。因為可以自己控制
我老婆最鍾意女上,好鐘意用女上唔准我郁,見到我頂唔順個樣最開心,自己控制住無限高潮😏

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-25 09:35 發表 查看引用來源

有d 男人嘛, 就係唔安份
即係男上果陣當然係任你插插插, 到o左女上果陣又捉住你條腰係咁頂頂頂
雖然咁樣係好激好敏感, 但女上o既本意應該係俾你地訓低享受o架嘛
我發現呢d 一般都係比較喜歡操縱中意話事o既人 ...
我係好安份咁享受比老婆主導嘅時候,直至佢批准我大力插佢嘅高潮moment….

引用:
原帖由 wetpete 於 2022-3-25 10:14 發表 查看引用來源

我老婆最鍾意女上,好鐘意用女上唔准我郁,見到我頂唔順個樣最開心,自己控制住無限高潮😏
哈哈哈我都中意
feel 到人射精果陣專登加快, 專登搞到對方頂唔順,
同中意o既人做愛, 佢明明已經好辛苦好想停但係怕突然彈起身推我會整親我, 所以好用力咁忍住o既果幕..
即係自己死忍爛忍為o左俾我可以多郁兩下爽多幾秒鐘, 個感覺真係超窩心

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-25 11:16 發表 查看引用來源

哈哈哈我都中意
feel 到人射精果陣專登加快, 專登搞到對方頂唔順,
同中意o既人做愛, 佢明明已經好辛苦好想停但係怕突然彈起身推我會整親我, 所以好用力咁忍住o既果幕..
即係自己死忍爛忍為o左俾我可以多郁兩下爽 ...
你講中晒我心聲,死忍爛忍為咗比鍾意嘅人爽,我老婆好鍾意女上時用佢嘅海綿磨擦我嘅龜頭邊,呢下又爽但又好難忍,每次要我話頂唔順佢先肯收手😅

引用:
原帖由 wetpete 於 2022-3-25 11:36 發表 查看引用來源

你講中晒我心聲,死忍爛忍為咗比鍾意嘅人爽,我老婆好鍾意女上時用佢嘅海綿磨擦我嘅龜頭邊,呢下又爽但又好難忍,每次要我話頂唔順佢先肯收手😅 ...
海綿?
我中意用條脷多d

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-25 13:47 發表 查看引用來源

海綿?
我中意用條脷多d
要猜過, 贏用唇輸用脷, 又輸得幾抵.  

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-25 13:47 發表 查看引用來源

海綿?
我中意用條脷多d
插入去好似海綿咁🤩

女騎硬係覺得俾佢姦污緊咁, 特別好用力來回壓磨緊某一段時(即係知道嗰點)..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-25 13:55 發表 查看引用來源

要猜過, 贏用唇輸用脷, 又輸得幾抵.  
咁打和係咪可以先用唇再用脷?

完美o既口交當然要有(用唇)含住o黎啜, 射o左精之後(用脷) 細心嗒真d 陣味兩個環節o架啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆