上一頁下一頁
發新話題

[最後一節P.6,文更新]與35C、長腿上海姑娘的淫亂奇遇記

收藏  |  訂閱
43  119.1k

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-2-15 01:21 發表 查看引用來源
師兄剩係玩對腳都玩成晚可以
特別留意佢腳踭位🤤
哈哈個兩日係咁摸佢對腿
點解要留意腳踭位? 有咩玄機?

引用:
原帖由 violin817 於 2022-2-15 10:17 發表 查看引用來源
師兄真係好 有得玩下online
期待下一個分享
一直都有聯絡開嘅,不過都係機緣巧合下咁online玩下

引用:
原帖由 不動明皇 於 2022-2-15 10:22 發表 查看引用來源
好中意個屎忽.,好有肉地...正呀
未算好大但算豐滿,諗起都硬硬地

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2022-2-15 21:56 發表 查看引用來源
身型唔錯
整體都唔錯架 幾靚同身材都ok

引用:
原帖由 Okkkkkk888 於 2022-2-17 01:48 發表 查看引用來源
有圖100分👍👍
隨量分享,唔敢post太多🙇🏻‍♂️

引用:
原帖由 scholes258 於 2022-2-14 16:28 發表 查看引用來源

小姐再次用佢溫暖既手捉住興奮既細佬,或者因為我地太趕無沖涼,佢唔太想用口幫我含,不過都用純熟既口技由我個咀,慢慢向我身下面錫落去,而我好似大爺咁,一邊用右手攬住佢摸住C cup白滑靚胸同粉嫩乳頭,一邊享受佢比我既「上 ...
「真的不行了,我要高潮喇...給我佢張開咀伸出脷準備就緒,我都感到子孫要出征,立即抽出細佬丟左套嚟到咀前,爆射出大量濃郁熱辣辣白漿,係佢脷上亂流,近距離望住龜頭上殘餘既「好爽哦,可是你很快要回香港了,怎麼辦?「等你來香港找我,下次換我到你房間morning call給你room service。」我地擁吻一陣後一齊沖涼,期間再吹多一次,抹乾身換衫後就退房。送到我去地鐵月台,臨別前講左句,「不知道什麼時候見面呢?」我:「很快吧,保持聯絡,再會。」我再親吻多一下,正式道別起程返香港。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-2-17 18:02 發表 查看引用來源

仲可能好疊水.  
佢屋企真係有啲架😂 日日好多餐飯都係佢請,我話我請又唔肯;又話唔想做嘢住所以讀埋Master

引用:
原帖由 chassis 於 2022-2-23 01:35 發表 查看引用來源
皮膚好白滑 成個身型比例好好 你真係好有性福 謝謝+支持你
多謝底盤師兄 而家無福了,只能食自己

引用:
原帖由 Tasteless 於 2022-2-24 11:18 發表 查看引用來源
期待師兄更新同上海小姐嘅大戰
多謝師兄,更新咗啦!

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-9 00:56 發表 查看引用來源

有埋相,要支持
多謝支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆