上一頁下一頁
發新話題

[最後一節P.6,文更新]與35C、長腿上海姑娘的淫亂奇遇記

收藏  |  訂閱
91  119.1k

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-2-12 18:52 發表 查看引用來源
上海女仔真係好正之前咪有個客又係白白淨講嘢大大聲好豪氣又串嘴.不過上到床即刻變咗另外一個人.大大力狗仔甘吉佢.一路屌一路問佢:係咪咁寸嘴🤣
好有呢個成攻陷甘😎 ...
個客都比你冧到上床!👍😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-12 18:53 發表 查看引用來源
個客都比你冧到上床!👍😉
都唔係冧架.因為大家都差唔多年紀有次出去飲嘢食飯飲到閪閪地大家鬥下嘴.你串吓我我串吓你.不過適當嘅時候都要俾佢認下叻.之後就搵位入搞掂食得

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-2-12 19:09 發表 查看引用來源

都唔係冧架.因為大家都差唔多年紀有次出去飲嘢食飯飲到閪閪地大家鬥下嘴.你串吓我我串吓你.不過適當嘅時候都要俾佢認下叻.之後就搵位入搞掂食得 ...
咁都比你食到,正吖!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-12 19:10 發表 查看引用來源
咁都比你食到,正吖!😉
好撚有呢個征服感..因為平時生意上佢就大家姐甘款
有佢講冇你講.因為佢係我個客.但係一大到佢上到床.
成隻鵪鶉咁怕怕醜醜同埋全身白白淨.服侍到佢反晒白眼冧到..依家諗返起都硬😅

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-2-12 19:16 發表 查看引用來源

好撚有呢個征服感..因為平時生意上佢就大家姐甘款
有佢講冇你講.因為佢係我個客.但係一大到佢上到床.
成隻鵪鶉咁怕怕醜醜同埋全身白白淨.服侍到佢反晒白眼冧到..依家諗返起都硬😅 ...
好正嘅經歷,你點大佢?可以同到佢上床!😉

引用:
原帖由 bb631631 於 2022-2-12 16:34 發表 查看引用來源
好有身材😁😁😁😁😁😁正
係呀Thanks!

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2022-2-12 16:58 發表 查看引用來源
間鐘online sex都幾正
但掂都係真係正好多 互動多D
係囉所以睇情況,好似各有特色咁,但應該唔係個個鐘意,特別係女仔

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2022-2-12 17:12 發表 查看引用來源
玩左幾耐就要送Z小姐走?😂
好似玩左成粒鐘😂

引用:
原帖由 chan13 於 2022-2-12 17:45 發表 查看引用來源
嘩 正文 樓主加油!!!
多謝師兄支持,新一年大家出入平安!

回覆 13# scholes258 的帖子

wow⋯上海姐姐身材好正⋯對腳有排元😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆