上一頁下一頁
發新話題

[最後一節P.6,文更新]與35C、長腿上海姑娘的淫亂奇遇記

收藏  |  訂閱
91  119.1k

引用:
原帖由 chassis 於 2022-2-12 18:34 發表 查看引用來源
有肉地 皮膚仲好好 很美
多謝支持佢,真人都唔錯架,樣都中上

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-2-12 18:52 發表 查看引用來源
上海女仔真係好正之前咪有個客又係白白淨講嘢大大聲好豪氣又串嘴.不過上到床即刻變咗另外一個人.大大力狗仔甘吉佢.一路屌一路問佢:係咪咁寸嘴🤣
好有呢個成攻陷甘😎 ...
嘩師兄有料喎由職場帶到床上,個女仔幾多歲呀?你有無用上海話講「係咪咁寸嘴」?🤣

有 online sex 都正 ,试過同大陸女友微信講下咸下,我就硬哂,佢話濕哂

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-2-12 19:16 發表 查看引用來源

好撚有呢個征服感..因為平時生意上佢就大家姐甘款
有佢講冇你講.因為佢係我個客.但係一大到佢上到床.
成隻鵪鶉咁怕怕醜醜同埋全身白白淨.服侍到佢反晒白眼冧到..依家諗返起都硬😅 ...
真係好勁,有無得分享多啲?有咩signal比到你?

引用:
原帖由 wkm68 於 2022-2-13 10:40 發表 查看引用來源
有 online sex 都正 ,试過同大陸女友微信講下咸下,我就硬哂,佢話濕哂
好似好激咁,除左講仲有無Send下相同cam

[quote]原帖由 scholes258 於 2022-2-12 17:00 發表 查看引用來源

Vol.2

引用:
原帖由 scholes258 於 2022-2-14 16:28 發表 查看引用來源

由於z小姐趕住返屋企,節奏同動作都加快左,不過絕對唔係炸炸林hea到盡快出完就算,佢唔止隻手係咁Chok,仲突然主動錫落黎,然後黎個濕吻,情到濃時佢係我耳邊好細聲講: 「我可以坐上來嗎...」當我仲未答佢,佢就起身準備坐上黎,我 ...
感謝ching分享👏🏻👏🏻👏🏻

引用:
原帖由 scholes258 於 2022-2-14 16:28 發表 查看引用來源

由於z小姐趕住返屋企,節奏同動作都加快左,不過絕對唔係炸炸林hea到盡快出完就算,佢唔止隻手係咁Chok,仲突然主動錫落黎,然後黎個濕吻,情到濃時佢係我耳邊好細聲講: 「我可以坐上來嗎...」當我仲未答佢,佢就起身準備坐上黎,我 ...
好吸引嘅屁股大腿

正呀!個波好正🤤等睇更多圖

師兄剩係玩對腳都玩成晚可以
特別留意佢腳踭位🤤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆