上一頁下一頁
發新話題

[最後一節P.6,文更新]與35C、長腿上海姑娘的淫亂奇遇記

收藏  |  訂閱
91  119.1k

引用:
原帖由 不動明皇 於 2022-2-15 10:22 發表 查看引用來源
好中意個屎忽.,好有肉地...正呀
未算好大但算豐滿,諗起都硬硬地

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-2-12 14:50 發表 查看引用來源
直覺睇條女一定好撚多水🧐
仲可能好疊水.  

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2022-2-15 21:56 發表 查看引用來源
身型唔錯
整體都唔錯架 幾靚同身材都ok

引用:
原帖由 Okkkkkk888 於 2022-2-17 01:48 發表 查看引用來源
有圖100分👍👍
隨量分享,唔敢post太多🙇🏻‍♂️

皮膚好白滑 成個身型比例好好 你真係好有性福 謝謝+支持你

期待師兄更新同上海小姐嘅大戰

引用:
原帖由 scholes258 於 2022-2-14 16:28 發表 查看引用來源

小姐再次用佢溫暖既手捉住興奮既細佬,或者因為我地太趕無沖涼,佢唔太想用口幫我含,不過都用純熟既口技由我個咀,慢慢向我身下面錫落去,而我好似大爺咁,一邊用右手攬住佢摸住C cup白滑靚胸同粉嫩乳頭,一邊享受佢比我既「上 ...
「真的不行了,我要高潮喇...給我佢張開咀伸出脷準備就緒,我都感到子孫要出征,立即抽出細佬丟左套嚟到咀前,爆射出大量濃郁熱辣辣白漿,係佢脷上亂流,近距離望住龜頭上殘餘既「好爽哦,可是你很快要回香港了,怎麼辦?「等你來香港找我,下次換我到你房間morning call給你room service。」我地擁吻一陣後一齊沖涼,期間再吹多一次,抹乾身換衫後就退房。送到我去地鐵月台,臨別前講左句,「不知道什麼時候見面呢?」我:「很快吧,保持聯絡,再會。」我再親吻多一下,正式道別起程返香港。

引用:
原帖由 scholes258 於 2022-2-11 19:47 發表 查看引用來源
幾年前既上海,真人真事經歷

有人會話Online Sex唔真實會無Feel,但疫情搞咁耐仲未完結,遠水不能救近火,有WFH自然有SFH,呢段悶悶地嘅日子,Keep住同3年前認識嘅上海女生Send相互flirt開下Cam,都打發左唔少厭悶時間,雖然唔係國 ...
有埋相,要支持

引用:
原帖由 scholes258 於 2022-3-8 18:34 發表 查看引用來源

上回講到Z小姐前日晚幫小弟出完火後,翌日早上9點零,「叮噹,叮噹」門鐘聲響起........我睡夢惺忪咁行出去諗住開門,突然聽到"嘟"一聲,道門隨即打開見到Z小姐,著住貼身白色T-恤同短裙,C級靚胸同翹起Patpat非常突出,Z小姐滿面笑 ...
好正,佢現況點?

引用:
原帖由 scholes258 於 2022-3-8 18:34 發表 查看引用來源

上回講到Z小姐前日晚幫小弟出完火後,翌日早上9點零,「叮噹,叮噹」門鐘聲響起........我睡夢惺忪咁行出去諗住開門,突然聽到"嘟"一聲,道門隨即打開見到Z小姐,著住貼身白色T-恤同短裙,C級靚胸同翹起Patpat非常突出,Z小姐滿面笑 ...
喺香港有冇做?佢喺澳洲又有冇比洋腸屌

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆